woensdag 23 augustus 2017

Industrieel kapstok

Koop of Verkoop industriele op Marktplaats. Kapstokken koop je eenvoudig online bij bol. Bekijk het assortiment en maak je keuze!


Vergelijk goedkope Industriële kapstokken uit de nieuwe collectie en bestel aanbiedingen voor de laagste prijs online. Uiteenlopend van natuurlijk hout tot industrieel RVS.

Als je de gang wilt opruimen is een kapstok onmisbaar. In de vtwonen shop vind je verschillende soorten kapstokken , zoals wandhaken voor kleine en grote . Betaalbare design kapstokken in RVS, hoogglans, hout en glazen afwerking. Voor robuuste kapstokhaken met een industriële look kijkt u hier bij de gietijzeren kapstokhaken.


Zoekt u ook grepen met een industriële look kijk dan snel bij . Een item waarmee je de hal gelijk een andere uitstraling geeft, is een stoere industriële kapstok. Je wilt jouw bezoek natuurlijk niet de jas over .

Heeft u een ruime ingang Is deze kapstok in industriële stijl misschien iets voor U. Zwaar smeedijzeren kapstok wandhakenhakenlengte cmhoogte cmdiepte cmprijs 1euro. Een stalen industriele kapstok lijkt natuurlijk gemaakt te zijn voor industriële interieurs, maar je kunt deze items in ieder interieur kwijt. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties.


De industriële woontrend is niet meer weg te denken uit onze huizen en ontwikkeld zich nog steeds. Verschillende kapstokken verkrijgbaar en je kunt ze kopen op de site. Snelle levering en gratis verzenden! Deze kapstok heeft een frame van centimeter dik.


De haken hebben een dikte van centimeter en hebben ophangmogelijkheden. Compleet aanbod kapstokken van uitstekende kwaliteit. Overzicht van alle kapstokken : van designkapstok tot kinderkapstok. Stoer en strak, dat is deze kapstok wel van het gave Nederlandse merk By Boo.


Stoere kapstok van oud metaal gemaakt met doorleefde uitstraling. Industrieel ogende kapstok met een waterkraan boven elke haak. De grote haken zijn geschikt als kleerhangers maar ook tuinmateriaal kan hier een plaats.

De stoere kapstok Edge heeft een minimalistisch design met veel karakter en eindeloos veel mogelijkheden. Vandaag bestel morgen gratis thuisbezorgd! Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Deze enorme kapstok is afkomstig uit het Poolse leger.


Voorzien van een beschermende laklaag. Oude industriële kapstok Prachtige vintage kapstok bestaande uit haken en voorzien van een netje bovenop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts