woensdag 30 augustus 2017

Bronzen beelden prijs

Koop of Verkoop bronzen beelden op Marktplaats. De prijs van een groot bronzen beeld is afhankelijk of deze in een gelimiteerde oplage is gemaakt. Dit maakt een bepaald bronzen beeld excusief.


In zijn Folie der vitessen periode… Prijs o. Exclusieve bronzen beelden die u nergens anders vindt. Wij zijn expert op het gebied van bronzen beelden.

Bekijk snel de beelden in de online galerie. Wilt u een bronzen beeld laten maken? Dan vraagt u zich vast af wat de kosten hiervan zijn. Mijn beelden zijn maatwerk en worden in overleg met u ontworpen. Een brons beeld is een betekenisvol geschenk voor verschillende speciale gelegenheden.


Reken op eerlijke, hoge prijzen voor uw antieken beelden. Een goede prijs voor uw brons of marmer. De bronzen Boeddhabeelden in onze galerie zijn allemaal door ons zelf verzameld en geïmporteerd vanuit Zuidoost Aziatische landen, voornamelijk Birma.


Bronzen beeldjes zijn het ideale geschenk!

Antieke Beelden vind u op DeAntieksite. Ik zou het op prijs stellen als u mij een indicatie kon geven van de waarde. Deze tuinornamenten hebben de klassieke bronskleur, of zijn (deels) bronsgroen van kleur . Een bronzen tuinbeeld is dan ook een chique aanwinst voor uw tuin.


Waar een bronzen beeld voor in de tuin kopen? Onze bronzen beelden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van abstract tot . Via onze webshop heeft u de keuze uit meer dan 3verschillende soorten bronzen beeldjes. Verkrijgbaar in diverse maten, in meerdere prijsklassen ! Doordat het geen beperkte oplage is, is de prijs lager dan normaal. Prijs 5euro Deze groep heet zo omdat het om kleine beeldjes gaat, die je overal neer . De prijs is al enkele jaren aan het dalen en bedraagt momenteel.


De kunstwerken worden niet alleen voor een eerlijke prijs van de kunstenaars. Artihove geschenken laten een blijvende indruk achter! Ook kunt u de actuele brons prijs aanvragen via WhatsApp.


Decoratie boeddha beelden voor binnen grijs cm. A BRONZE SCULPTURE OF THE SKELETON THINKER. Frank Boogaar Fotodocument van een als prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts