vrijdag 25 augustus 2017

Booglamp retro

Met zware marmeren voet met rvs plaat erover. Koop of Verkoop retro booglamp op Marktplaats. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten?


Met een booglamp kunt u de lichtbundel specifiek richten op plaatsen in uw huis. Van een design booglamp met marmeren voet tot aan een retro booglamp , . Daar doet deze booglamp met oranje kap aan denken.

In tijden van de Zeezenders, Hippies, Hotpants, Plateauschoenen en Glam Rock was deze eye- catcher . Deze vloerlamp is een kleine en compacte booglamp die een retro uiterlijk heeft. Product voordelen op een rijtje:zware marmeren voetverstelbare kapexclusief jaren . Designs Booglamp Sirius Small - Oranje. Booglampen zijn zeer geschikt als u veel licht wilt hebben op een plek, zonder dat deze lamp in de weg staat.


De retro booglamp is helemaal van deze tijd. Exclusieve verlichting bolspots retrodesign vloerlampen lichtproject bedrijf ananaslamp cactuslamp lampenkap booglampen vintage gloeilamp. Zo vind je bij ieder interieur een passende grote booglamp.

Kies je bijvoorbeeld voor een vintage design, wat momenteel helemaal hip is? Gratis thuisbezorgd ▻ Laagste prijsgarantie ▻ Vertrouwd . Let op het betreft hier een retourzending. De booglamp is geopend geweest en het verpakkingsmateriaal is een klein beetje gescheur maar de lamp is . Hala is de oudste Nederlandse lampenfabriek en al haar producten worden . Geheel verstelbaar in hoogte en draaibaar. Strak sierlijke booglamp met zwarte metalen kap.


Miniem chipje aan de voet(achterzijde). Tijdloze en schitterende chromen booglamp die past in elk interieur of kantoor omgeving. Op zwart marmeren voet staat de chrome basis . Deze booglamp is in hoogte verstelbaar tot een totale hoogte van 1cm.


Retro vloerlamp, space age, jaren 70. Vind booglamp vintage op Marktplaats. Kijkt u ook eens bij mijn andere advertenties met nog meer leuke spulletjes! Mooie, nieuwe booglamp met oranje kap die een sfeervol licht geeft.


Prachtige vormen en materiaalgebruik en een hele mooie warm . Vintage booglamp , zwart-wit gravure, vintage arc lamp. Showroom Huis decoratie verlichting.

De lamp is verstelbaar in hoogte en de kap is in verschillende . Hele grote vloerlamp booglamp retro. Ook hanglampen voor tafel salontafel bank voor de woonkamer of woon keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts