dinsdag 26 juli 2016

Tegeltje met tekst bestellen

Wil je een leuk tegeltje bestellen , bijvoorbeeld met jouw favoriete spreuk, een. De tekst kun je zelf bepalen, met eventuele standaard achtergrond of een . Leuke teksttegeltjes maken met jouw eigen tekst of een standaard spreuk? Ga aan de slag, kies een leuk tegeltje uit en maak nu jouw eigen tekst op een . Een tegeltje maken is erg eenvoudig, zo kunt u tijdens het bestellen uw .

TEGELTJES bedrukt met je eigen spreuk of foto. Op werkdagen voor 16u besteld , dezelfde dag verzonden. Een uniek bedrukt antiek tegeltje voor maar € met je eigen tekst of foto.


Ontwerp je eigen tegeltjes met je spreuk,slogan of tegeltjeswijsheid! Bestel hier je tegeltje met opdruk, een uniek houten tekstbord of een houten krat met print. Kies uit ons assortiment, of maak je eigen tegel of tekstbord!


Uw wenstegeltje op werkdagen voor 13:uur bestellen is dezelfde dag nog met . Dit mooie tegeltje met de tekst : Meten is weten, gissen is missen.

Ben jij op zoek naar een unieke tegel met foto en tekst ? Voor 16:besteld , morgen in huis! Wij maken dit graag voor u op een tegel of mok. Tegeltje zelf maken met je eigen tekst of spreuk - Maak zelf een prachtig delfts blauw tegeltje met je eigen tekst of spreuk. Je eigen tekst of foto op een tegeltje ! Op zoek naar artikelen van Tegelspreuken.


Nl koop je eenvoudig online bij bol. Trendy tegeltje met eigen teksten of illustraties. Je kunt nu zelf je eigen tegel laten bedrukken met teksten en spreuken en verschillende tegel motieven uitkiezen om online te bestellen.


Kies een leuke huwelijk tegel uit en maak de tegel op met eigen tekst of foto. Een huwelijk tegeltje wordt vaak besteld als huwelijkbedankje. Een goedkoop tegeltje maken met je eigen tekst of foto?


Bestel je eigen aluminium tegel met jouw foto en tekst. Je plaatst foto en tekst en hebt een unieke tegel. Geef een spreuktegel voor aan de wand met uw eigen foto of tekst ! Binnen deze webshop zijn er meer dan 1soorten tegeltjes te bestellen. Ook kunt u een tegeltje met tekst maken met uw eigen design of een foto in .

Bijvoorbeeld met een unieke tekst , foto of misschien wel een bedrijfslogo? Ontwerp zelf je eigen tegel voor aan de muur. Een origineel tegeltje met foto en tekst. Voor morgen 11:besteld , morgenavond in huis (€ 5). Hier kun je een mok met tegeltje laten bedrukken, bijvoorbeeld met zijn of haar naam,.


Mok met een tegeltje met jouw tekst ! Het mooiste Moederdag tegeltje maak je zelf. Persoonlijk met foto, tekst en lieve Moederdag designs. Het is een zinnetje uit een liedje van Gers Pardoel.


Zinnen uit songteksten zijn dus ook goede voorbeelden voor teksten op tegeltjes. Wie besteld voor 16:00u heeft de volgende werkdag het tegeltje al in huis .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts