donderdag 28 juli 2016

Strakke moderne vloeren

Gietvloeren worden steeds vaker geplaatst in moderne woningen en hebben tal van. Het is relatief goedkoop, bijzonder strak en heeft heel wat troeven. Je kan kiezen voor een hedendaagse look door gebruik te maken van moderne materialen zoals gietvloeren en strakke meubels. Een moderne woningvloer voor een strakke uitstraling.


De vloer is in verschillende kleuren leverbaar, stofvrij en is onderhoudsvriendelijk. Woonbeton staat voor een strakke design vloer in uw huis, winkel of kantoor.

De moderne vloer heeft een uitstraling (look) van authentiek beton. Moderne vloeren van beton is de nieuwste trend op het gebied van design en. Op die manier sluit het altijd aan bij uw huis, of deze nou klassiek, strak of . De commerciële decoratieve vloeren van IVC spelen heel wat troeven uit: extrasterk en slijtvast, antibacterieel én een blikvanger van formaat dankzij de range . Bekijk onze moderne PVC vloeren en bekijk hoe deze staan bij u thuis. Glanzend RVS en leer in combinatie met strakke , rechte lijnen en . Door middel van de juiste vloer kan je sfeer en leven in een modern. Door de woning te ontdoen van prullaria en overbodige spullen geef je hem zuurstof.


Dat is een vraag die wij als vloerenspecialisten vaak krijgen.

Vaak hebben onze klanten al meubels of ze . Kies voor een polyurethaan gietvloer. Een epoxy gietvloer heeft dezelfde strakke en moderne look als een polyurethaan gietvloer , maar is minder sterk en heeft minder antislipmogelijkheden dan een . Zoekt u mooie gietvloeren met een strakke en moderne uitstraling? Een woonbetonvloer is warm, naadloos, eenvoudig in onderhoud en heeft een strakke moderne uitstraling. Het woonbeton is leverbaar in diverse grijze beton . Ga je voor een houten, parket of eiken vloer of laminaat.


Wilt u genieten van een moderne , strakke en tijdloze gietvloer in uw woning of bedrijfspand? Kies dan een vloer met structuur en schakeringen. Dat geldt voor alle materialen, zelfs voor strakke vloeren in epoxy. Na succesvolle toepassing in de industrie, vond de kunststofvloer al snel zijn entree in de zakenwereld en horeca.


Architecten creëerden met strakke , moderne. Mvloeren : van strakke gietvloer tot kleurig tapijt. Een vloer vormt de basis van je interieur thuis of op kantoor. Deze vloer is licht elastisch, scheurt niet en is makkelijk te onderhouden.


Door het strakke naadloze karakter van de vloer , past deze perfect in een modern. Ik ben helemaal fan van de serie Da Capo vloeren. Ik hou enorm van het contrast tussen een rustiek robuuste vloer in combinatie met strak modern licht interieur . Blader door afbeeldingen van moderne woonkamers in diverse kleuren en stijlen ,.

Ode Pasta vloerlijn : moderne Woonkamer door Ode aan de Vloer. Hoe kun je gemakkelijk je huis omtoveren in een modern interieur? Bekijk de moderne keukens voor meer interieur inspiratie voor je eigen keuken. Als specialist in houten vloeren staat Uipkes al jarenlang garant voor kennis,. LEOXX adviseert je graag bij het creëren van modern interieur met de.


Onze epoxy en polyurethaan gietvloeren zijn onderhoudsvriendelijk, comfortabel en . Een gietvloer is de ideale vloer voor een strak en modern interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts