woensdag 6 juli 2016

Kast verven met krijtverf

Wil je je meubels een nieuwe look geven met krijtverf ? Op deze pagina vind je alle tips en trucs voor het verven , opknappen, restylen en pimpen van meubels . In deze video leg ik je uit hoe je meubels kunt verven met krijtverf. Met een beetje geduld maak je van oude meubels weer pronk stukken die jaren mee . Helemaal blij met mn nieuwe keuken dankzij de krijtverf van Annie Sloan. Wat kan je verven met krijtverf of beter niet met krijtverf en wel met Annie Sloan Chalk Paint.

Bij de make-over op tv kreeg een oude kast een nieuwe look. Wil jij ook een kast schilderen met krijtverf ? Heb je nog een oude kast staan en wil je die opknappen? Of een houten tafel of krukje waar je graag een andere kleur aan wilt . Krijtverf is inmiddels wereldberoemd. Dit komt omdat krijtverf eenvoudig is aan te brengen. Je hoeft niet te schuren, te ontvetten of te gronden.


Hieronder vind je inspiratie voor het verven van een kast met krijtverf.

Van groen, blauw tot aan grijs en zwart. This cabinet is painted with Fresco lime paint, coloure Black Smoke. Rustiek is onze eigen verflijn en verkrijgbaar in krijtverf , matte lak en een kalkverf voor de muur. Op dit moment zijn er kleuren verkrijgbaar in . GAMMA WoodWall krijtverf is een krijtmatte dekkende verf op waterbasis. Meubels verven met krijtverf is mogelijk en meubels verven met krijtverf is je oude meubels een facelift geven.


Als je verf gaat doorschuren kun je het beste een matte verf gebruiken, bijvoorbeeld krijtverf is hier prima voor geschikt. Geef meubels een nieuwe uitstraling met de krijtverf van Praxis. In het assortiment zijn diverse krijtverf kleuren te vinden.


Je ontdekt ook hoe je de verf moet aanbrengen. Ben je op zoek naar gele krijtverf ? Kies voor de kleur Arles van Annie Sloan Chalk Paint. Hou je van de zachte en natuurlijke look van ultramatte muren? Zijn meubels met een authentieke uitstraling helemaal jouw ding?


Stappen plan om aan de slag te gaan met krijtverf , er zijn er zoveel,. Of en dat is eigenlijk het meest voorkomende, de kast is zo oud dat je . Koop of Verkoop krijtverf op Marktplaats. Ik houd ervan om oude spullen zoveel mogelijk te hergebruiken.

Nu hadden we een oude kast , die na al die jaren nog steeds goed en solide is . Wie heeft er ervaring met het verven van meubels met krijtverf , ik wil graag een kledingkast en bureau van grenen gaan verven met krijtverf , . Koloniale meubels verven met Annie Sloan Chalk Paint kan uitstekend. Het is heel erg makkelijk om te doen. Nu is het woord koloniaal een breed begrip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts