maandag 4 juli 2016

Grote vazen voor het raam

Een mooi bos bloemen hoort natuurlijk in een mooie vaas. Bij Intratuin vind je verschillende kleuren en maten. Grote vazen zijn de leukste woonaccessoires.


Bekleedt er je oude vaas , lampenvoet of schaal mee. Twee prachtige grote vazen voor de raam.

Mag weg voor €met vragen kunt u mailen. Vind potten en vazen grote op Marktplaats. Vazen en potten: voordelig en in allerlei stijlen. Bij Kwantum vind je vazen en potten in allerlei groottes , stijlen en kleuren.


Vazen maken je bos bloemen of plantje nog mooier. Leen Bakker heeft verschillende stijlen en kleuren. Je kunt er één bloem in kwijt maar ook een grote kamerplant.


De collectie biedt een ruim aanbod vazen , zowel voor grote boeketten als enkele.

De hangende bolvaas staat leuk voor het raam met een plantje erin of andere. Deze grote glazen vaas van Xenos is gemaakt van 1 gerecycled glas. U kan er één bloem in kwijt maar ook een grote kamerplant. Je kunt ook het raamkozijn een kleur geven en hierbij een paar accesoires voor.


Ga bijvoorbeeld voor een vensterbank vol planten in verschillende vazen of . Maar u kunt ze zoals op de foto ook op tafel zetten. De vaas , tafel, stoelen en bloemen . De vensterbank is niet heel diep en het raam is wel heel groot en bree. VT Wonen, echt schitteren maar ze staan er daar maar . Waarom staan bij de meeste mensen twee schemerlampjes of twee grote vazen voor het raam ? Materiaal: Acryl Kunstenaar: Ramon Afmeting (cm). Wist u dat er ook plexiglas vazen zijn voor bloemen of als accessories voor in het huis? Portret van Tini zittend bij een raam , omringd door bloemen in vazen , potten en een man Jacob Olie jr.


Vanaf pakken korting, € per pak (€ per stuk). Vanaf 1pakken korting, € per pak (€ per stuk) . JYSK heeft een breed assortiment vazen , bloempotten en kunstplanten voor binnenshuis.

Heb je geen zin om echte planten te verzorgen en vergeet je ze altijd . Op zoek naar een mooie pot of vaas voor een landelijk of sober interieur of naar een pot of. Een prachtige eyecatcher is deze grote aluminium schaal op voet. Ik heb vandaag een beetje voorjaar in huis gehaald.


Ik vond namelijk gisteren smalle grote vazen in de . Bij ons raam achter heb ik grote hoge zilveren vazen staan met groene neptakken erin. Ga op zoek naar inspiratie om het raam of je vazen te versieren. Witte en paarse seringen in een glazen vaas voor het raam op dit knipvel voor maar €50!


Wij hebben een groot assortiment knipvellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts