donderdag 21 juli 2016

Grof linnen gordijnen

Onze linnen gordijnen in lichtgrijze, donkergrijze en antraciet kleurstijlen combineren erg goed met de natuurlijke look van linnen gordijnen. Gordijnen zijn er in alle soorten, maten, kleuren en structuren. Bijvoorbeeld grove linnen gordijnen , zo bepaal je de sfeer voor een kamer.


Wij kunnen u alles uitleggen over grof linnen en over gordijnen. Al jarenlang werken wij met linnen , wij kennen de stof door en door.

Bestel uw stalen of maak een afspraak met ons. Op zoek naar hoge kwaliteit linnen ? Bekijk snel de uitgebreide collectie. Een nonchalante look in het interieur met grof linnen - Roomed . En in de kleur yvorywit Mooie grove structuur linnen.


Standaard maten op de website zijn. Vind linnen gordijnen op Marktplaats.

Het gordijn heeft kort in een verpleegtehuis gehangen en is niet verkleurd. In natuurlijke tinten of zachte kleuren, maar ook donker geverfd geven ze een bijzondere sfeer aan uw interieur. Antraciet linnen gordijnen , zware kwaliteit. De donker grijze linnen structuur in combinatie met de grof geweven garens geeft een prachtig resultaat.


Creëer een pure sfeer in je huis met By Mölle linnen gordijnen. Ambachtelijk geweven en duurzaam geproduceerd. Ontbrekend: grof madras 1cacao bruin half linnen gordijnen op maat - Detail.


Artuzi is een stoere grof geweven linnen gordijnstof. Grof geweven panama binding, zowel stoer als klassiek als industriele look. Bij KARWEI vind je een ruim assortiment kant en klaar gordijnen.


Wil je liever zelf een gordijn samenstellen? Stel hem samen met de configurator van KARWEI. Zo geven grof geweven linnen gordijnen je huis een heel andere look dan zacht velours.


De keuze aan gordijnstoffen is enorm, net als het . Kies uit verschillende diktes, kleuren en ophangsystemen in onze webshop.

Maar kan ook gebruikt worden voor decoratie, gordijnen of beddengoed. Denk aan prachtige gordijnen , fijne tafellakens en zachte kussens. Bouclé-tweed in schitterende kleuren, grof , fijn en met glans. Als je dat allemaal voor lief neemt hebben we prachtige tinten echte linnen , van heel grof tot heel transparant. Zowel lichtdoorlatende als verduisterende.


Prachtige linnen stof met een stoere grove structuur ( lijkt op jute). Erg mooi om bijvoorbeeld kussens of gordijnen van te maken. Linnen stoffen in diverse soorten en kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts