donderdag 7 juli 2016

Scandinavische vloerlamp

Van hanglampen tot tafellampen en van vloerlampen tot kroonluchters. Deze kwaliteiten worden verenigd in de schitterende Cona vloerlamp van Lucide. Scandinavische vloerlampen zijn trendy en stralen minimalisme uit.


Vloerlamp Matisse grijs met antraciete kap H85-160. De vloerlamp staat perfect in een kale hoek om de woonkamer mee op te vullen!

Retro staanlamp met houten staander. Je kan de lamp ook verschuiven omhoog of omlaag. De lamp heeft een vintage look-and-feel, maar . Brons Bruin Chroom Grijs Grijs ijzer. Lyn - Maak nu snel kennis met de prachtige selectie van houten wand en hanglampen zonder te hoeven wachten ! Zowel reacties als trackbacks zijn . Karakteristieke vloerlamp met bladen van aluminium.


Bij Bolia vind je vloerlampen , hanglampen, tafellampen en wandlampen.

Minimalistisch, functioneel en licht zijn de sleutelwoorden. Met zijn vier poten blaas je hem niet zomaar omver. Een wollen vloerkleed en strakke vloerlamp maken de look helemaal af!


Stijlvolle vloerlamp met matzwarte poot en kap. Door de afwijkende vorm van de kap is deze lamp uniek en past hij in elk interieur. Zo hoeft een vloerlamp lang niet altijd meer een staande lamp met een kap te zijn, maar kan het ook een. Omschrijving: Prachtige slanke vloerlamp van Asea uit Zweden.


Het volledige frame is gemaakt van zwart gelakt messing en heeft prachtige . Een bijzondere vorm van een industriële vloerlamp is de filmlamp. Van de kleinste bureaulamp tot de grootste vloerlamp. Northern Lighting levert hanglampen, vloerlampen , . Sorteer op populariteit, Op gemiddelde waardering sorteren, Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: laag . De ideale sfeermaker: een vloerlamp. Onopvallend aanwezig maar wel belangrijk.


Deze lamp heeft een onbewerkte marmeren voet en een geoxideerd messing frame. Je kunt de woontrend herkennen aan de lichte kleuren en de combinatie van .

U kan op elk moment zelf kiezen hoe u uw vloerlamp gebruikt! Lampenwereld geeft de finishing touch aan jouw interieur, door persoonlijk en online advies te geven over de laatste trends en nieuwste armaturen. En van hetzelfde type heb ik nu ook nog een mooie vloerlamp. Zuiver design voor deze hedendaagse leeslamp Pactus : kan zowel in de slaapkamer als woonkamer worden geplaatst.


Gemaakt van hout en zwart metaal met de afmetingen 25x89x176.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts