dinsdag 19 juli 2016

Bloomingville hanglamp

De lamp is gemaakt van gewoven bamboe en heeft daardoor een warme en natuurlijk . Bloomingville Hanglampen koop je eenvoudig online bij bol. Hang de lamp boven je eettafel en creëer een intieme sfeer tijdens het eten. De lamp heeft een transparant lichtbruine kap van glas en is voorzien van bubbel reliëf.


De goudkleurige lamp heeft een transparant kap van glas en is voorzien van bubbel reliëf.

Dan is deze lamp van bloomingville perfect passend. De hanglamp is gemaakt van gevlochten strookjes bamboe. Zwart is een kleur die eigenlijk overal wel bij past en met alles te combineren is.


Het is dan ook toepasselijk dat de Black . Verlichting is allesbepalend voor de sfeer in je huis, dus dan kun je maar beter voor een mooie lamp gaan. De lampen hangen aan een stevig strijkijzerkoord en . Hierdoor past deze lamp perfect in .

De retro look is terug van weg geweest! Een lang strijkijzersnoer, met aan het uiteinde fraaie houten ballen. Deze hanglamp is gemaakt van jute en metaal en heeft een naturel kleur. Abat- jour pour suspension en fibre naturelle.


Bekijk ons verrassende assortiment en bestel eenvoudig online. Bekijk - ideeën over - bloomingville hanglamp op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Een prachtige lamp van bloomingville afmetingen: 1cm.


Een ware Eyecatcher in je woonkamer! Het model is gebaseerd op visnetten die gebruikt worden in Thailand en Vietnam. Vergelijk de prijs van deze hanglamp bij alle bekende webshops en bekijk de.


Deze trendy hanglamp is uitgevoerd in een mooie kleur goud. Door zijn geometrische vormen is de lamp een echte eye-catcher! Deze lamp is van metaal in een mooie warme koperkleur.


Koper is een kleur die we vaak terugzien in de mode en ook heel goed past in het interieur van nu.

De lichtbron staat centraal bij deze lamp, dus. Een echte eye-catcher en een lichtpuntje in het donker, zelfs als hij niet aan staan! Als natuurlijke touch is dit een goede . De unieke producten van dit kwalitatieve Scandinavische merk . Filter verwijderen enzo luca Filter .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts