woensdag 20 juli 2016

Serre gordijnen

Op maat gemaakte Plissé gordijnen voor het plafond van uw Serre , of lichtkoepel ? De Plafond plissé gordijnen blijven horizontaal hangen dankzij geleiding. Benieuwd naar stijlvolle mogelijkheden voor raambekleding in je Serre of Erker? Serres en erkers bestaan grotendeels uit schuine ramen, koepels, driehoekige ramen en kantelramen.


Wij adviseren duette of plissé gordijnen voor deze ruimte.

Laat je nu inspireren door Verandagordijnen. Bestel nu je plissé gordijn serre perfect op maat bij Trisq. De serre moet natuurlijk wel de lichtste plek in huis blijven.


Shutters zijn een mooi en uiterst praktisch alternatief voor gordijnen. Gespannen plisségordijnen zijn erg geschikt voor een erker en serre met smalle. Maar het kiezen van de juiste gordijnen hiervoor lijkt misschien lastiger.


We zijn momenteel aan t rondkijken voor een ander huis, nu is ons oog een beetje gevallen op een huis wat toevallilg een serre heeft.

Plisséproduct speciaal geschikt voor atria en serres. Klimaatbeheersing kan bij serres en atria erg moeilijk zijn. Gemetalliseerd textiel in serre plissé dragen . Dupli gordijnen zijn geschikt voor zowel horizontale als verticale ramen. Dakramen zijn een integraal deel van een serre.


Wanneer je een serre hebt, weet je . Van driehoeksramen en trapeziumramen tot ronde ramen en serres : je vindt altijd. De ramen staan meestal dicht op elkaar, . Een aangename temperatuur onder uw terrasoverkapping, serre of veranda behouden? Serrezonwering is hiervoor de oplossing. Gordijnen voegen letterlijk warmte toe aan iedere ruimte.


Want naast sfeervolle uitstraling zorgen gordijnen ook voor extra isolatie. Een veranda zonwering verhoogt het comfort van uw veranda of serre. De veranda zonwering houdt de warmte tegen en voorkomt verkleuring van uw spullen . Onze serre binnenzonwering kunt u soepel met de hand bedienen of elektrisch. Er zijn veel voordelen van onze binnen gemonteerde warmtewering en .

Serre zonwering: Voor iedereen met een serre eigenlijk onmisbaar om de temperatuur goed in bedwang te houden. Mooie gordijnen met hoge borders, doorlopend op het raamkozijn van de serre. Strakke vouwgordijnen brengen kleur in je interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts