maandag 25 juli 2016

Grote glazen snoeppot

De glazen snoeppot heeft een inhoud van liter en is gemaakt door Anchor Hocking. De snoeppot is voorzien van een glazen deksel. Je weet wat ze zeggen: wie wat bewaart, die heeft wat.


Maar wie veel bewaart, heeft nog veel meer! Waar vul jij deze grote glazen voorraadpot met deksel en .

Grote glazen snoeppot wiebe van der zee hoog 20cm diameter 16cm inhoud 3. Te koop brocante oude grote glazen snoeppot met bakelieten deksel inhoud . Concurrerende producten grote glazen snoeppot door leveranciers grote glazen snoeppot en fabrikanten grote glazen snoeppot worden hieronder vermel . EH Voorraadpot Glas met Deksel cm. Veel etenswaren zien er tenslotte mooi genoeg uit voor in een pot. De pasta komt bijvoorbeeld beter tot . Laat de snoeppot bedrukken met uw logo door Relatiegeschenken.


Riverdale voorraadpot Tea helder groot.

Prijs is inclusief kleur opdruk bij een minimale afname van 100 . Glazen voorraadpot met deksel-uniek. Deze grote glazen snoeppot heeft een inhoud van liter. Een mooie verschijning voor op het bureau, balie, receptie of wachtkamer. U heeft de keuze uit verschillende soorten snoep.


Voor alle mogelijkheden kunt u een . De Liter glazen pot met een zilveren deksel is gevuld met marsh mallows. Voorzien van stickers aan beide zijden. Snoeppot grote glazen pot bedrukt met uw logo vanaf € 22. Voor bijvoorbeeld snoep, suiker en koekjes. Bekijk de categorie voorraadpotten op hema.


Want bij HEMA vind je alles om het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken. Blokker heeft een ruime keuze aan voorraadpotten. Deze candyjar is lekker groot en heeft een exclusieve uitstraling.


Geweldig op een sweet table of als decoratie. Achthoekig met glazen deksel en rechthoekige greep.

Snoepjes, koekjes en nootjes houd je langer lekker in een voorraadpot. Ga je voor een glazen variant, of kies je er eentje van blik? De volgende klus was het huis vullen met grote bloemstukken.


Althea had juist een grote glazen snoeppot volgezet met klimrozen die tegen de volgende . De pepermunt is van hoge kwaliteit en speciaal oranje getint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts