vrijdag 17 oktober 2014

Sikkens halfglans

Extreem weerbestendige en maximaal onderhoudsvrije halfglans buitenlak. Halfglanzende overgrond- en aflak voor buiten. Overgronden en aflakken van geveltimmerwerk. Hier vindt u ons aanbod Houtverf van Sikkens.


Stuk voor stuk kwaliteitsproducten die uw schildersklus een stuk eenvoudiger maken. De 1-Potsystemen zijn verkrijgbaar bij de Verf-Voordeel.

De halfglans buitenlak is een één-pot-systeem en kan direct op kaal hout of over bestaande terpentine verdunbare dekkende verf- of beitslagen toegepast . Geschikt voor het afwerken van houtwerk binnen, met name vloeren en trappen. Expert buitenlak halfglans 7ml is een halfglanzende, terpentineverdunbare buitenlak. Sikkens Grondverf koop je eenvoudig online bij bol.


Blikken €7ook verkrijgbaar in hoogglans. Expert halfglans lak is goed vullend en vochtregulerend waardoor al . EPS Thix is een systeem- of schakelverf (en dus vochtregulerend) met een . Goedkope Topmerken voor K(l)eurige prijzen? Wijzonol dekkend halfglans is een vochtregulerende, halfglanzende verf ( dekkende beits) op basis van alkydhars.

Professionele Buitenlak voor bescherming van deuren en kozijnen Een uitstekende dekkende en duuzarme buitenlak op basis van alkydhars Hoge dekkracht. Voor 15:bestel dezelfde dag verzonden. Ideaal voor het schilderen van kozijnen en grote oppervlaktes zoals . Half Glans Aflak zijn aflakken welke tussen hoog en zijdeglans in zitten.


Bij KARWEI vind je buitenlak van topkwaliteit merken zoals Sikkens. Toepassing: systeemverf voor buiten. Soort: halfglans , terpentineverdunbaar.


Verfwebwinkel, verkoopt verf tegen scherpe prijzen! De voordelen van NIVEAU verf zijn een betere vloeiing, goede doordroging, kras en. Sigma S2U Semi-Gloss is een duurzame, kras- en slijtvaste, halfglans. SKU: wijzonol-dekkend- halfglans Categorieën: Buitenverf , Shop. Het is een pot systeem en daardoor makkelijk verwerkbaar.


Wit en vrijwel alle kleuren Half glans. VAN INNOVATIE de markt en de overheid stellen hoge eisen aan schilderwerk. Een halfglanzende, vochtregulerende high solid grondverf en aflak in op basis van alkydhars. Voor op terpentine verdunbare, dekkende verf of beitslagen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts