dinsdag 14 oktober 2014

Iittala origo aanbieding

Iittala Origo Ontbijtset - 8-delig - Oranje. Vandaag € korting bij minimale besteding van € 100. Op zoek naar iittala Origo , beker groen 0. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


Everyday tableware with a variety of applications. Stacking rings and the ability to fix cups and bowls to saucers and plates give it a range of functionality. Het Origo-servies is een opvallende combinatie van kleuren, samengevoegd in een vrolijk streeppatroon. Het merk iittala is geboren in een glasfabriek in Finland. De filosofie van de grondleggers, Kaj Franck en Alvar Aalto, wordt nog steeds uitgedragen.


De basiskleur van het schaaltje is groen. Blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en de scherpste aanbiedingen. Geschikt voor magnetron, vaatwasser en de vriezer! Veilig betalen en versturen met: Veilig betalen en versturen.


Origo is het perfecte voorbeeld van blijvend design. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding , stuur ons dan een aanvraag. Het design veroverde van bij het begin van zijn bestaan stormenderhand de designwereld .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts