vrijdag 10 oktober 2014

Amarol primer

Standaard grond- en overgrondverf op basis van alkydhars. Scherpe hoeken afronden en zorgvuldig schuren. Gladgeschaafd hout kan zonder schuren worden . Een goede hechting, primer of ook wel grondlaag genoemd is de basis van een duurzame bescherming. Sigma Coatings biedt een ruim assortiment aan de .

Het product bestaat al lang en is daardoor goed door ontwikkeld. Sigma Amarol Primer is één van de eerste grondverven op de markt. Het is inmiddels een vertrouwd product dat zich heeft ontwikkeld tot een standaard onder . Eenvoudig te bestellen bij Koopverfonline.


Kenmerken van Amarol Primer is een hoge dekkracht goede kanten . Luchtdrogende solventgedragen grondlakverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Deze grondverf is makkelijk overschilderbaar. Amarol primer bestel je nu nog voordeliger online!

Een standaard gronden overgrondverf op basis van alkydhars. Bezoek onze Webwinkel en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding van 079-Schilder Webwinkel. Voor 23:uur bestel morgen in huis. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Hoge dekkracht Goede kantendekking . Met vurenhout heeft Nederland een lange ervaring op het gebied van bouwen(houtskeletbouw).


Vandaag voor 12:uur bestel morgen in huis. Voor het gronden en overgronden van hout. Het heeft een hoge dekkracht, goede kantendekking en een goede . Webshop met vrijwel alle verfmerken van nederland.


Dit veiligheidsinformatieblad is opgesteld overeenkomstig Bijlage I van Verordening. Grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het T. Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de Sigma amarol primer wit 2. Bekijk alle product informatie hier!


Goede hechting Verwerkbaar van graden tot graden Celcius Vochtregulerend Goede hechting . Dit is de gewone traditionele grondverf van Sigma voor op hout op terpentine basis.

U kunt de verf ophalen in Nieuwegein . Nieuw SIGMA AMAROL PRIMER WIT 1L Uitbreiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts