vrijdag 31 oktober 2014

Montis hub

De HUB herdefinieert de kracht van modern meubelontwerp. Krachtig door eenvoud en oog voor detail en comfort. De arm- en rugkussens omarmen je in . Bank Hub van Montis straalt dankzij zijn eenvoud kracht uit.


Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, materialen en kleuren.

Deskundig interieuradvies en alle design topmerken maken een bezoek waard. Montis Hub zien en kopen doe je bij Kok Wooncenter. Kenmerkend voor de Hub zijn de hoekige armleuningen die doorlopen in. De HUB is een krachtige bank door zijn eenvoud.


Met oog voor detail en comfort is de HUB een succesvol ontwerp van Niels Bendtsen. Kies dan voor de kwaliteit van BinnenUit en laat u adviseren door onze woonadviseurs. De gezellige sofa voor in de wachtruimte.


Comfortabele bank van het bekende merk Montis.

Bezoek onze prachtige Montis studio en laat u vakkundig informeren. Ontworpen door Niels Bendtsen met oog voor detail en comfort brengt de . Wat een fantastische nieuwe bank van Niels Bendtsen! De Hub is in diverse mogelijkheden leverbaar.


Eenvoud in stijl met een fantastisch zitcomfort. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder . Deze zitsbank en zitsbank van Montis , model Hub , hebben wij in de opruiming staan. Uitvoering: zits in leer Alpaca Natura, zits in stof Patine 73 . Frame houten constructie van beuken regels,.


Bij Van Praet in Aalst, vindt u de Hub van Montis , dit samen met professionele raad voor uw interieur project. Hub door Niels Bendsten voor Montis - Design Post Amsterdam. Pohovka Hub definuje sílu moderního designového nábytku. Vyniká svým jednoduchým a nadčasovým tvarem.


Stává se součástí místnosti a vytváří iluzi většího . The Hub sofa redefines the strength of modern furniture design.

The HUB redefines the strength of modern furniture design. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Powerful in its simplicity, with an eye for detail and comfort.


The Hub Sofa redefines the strength of modern furniture design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts