dinsdag 28 oktober 2014

Foto 50x40

Van uw meest dierbare foto een poster maken? Een fotovergroting begint bij 40xen de grootste . Uw foto krijgt meer betekenis als u deze op posterformaat laat afdrukken. We printen je foto op fine-art silk fotopapier.


Inkjet mat of glans of Lambda mat, zijdeglans of glans naar keuze. Je foto op poster drukken we op speciaal papier, met een fine-art glossy touch.

Vergelijk en ontvang tot korting! En als je dat wilt, leveren we je foto op poster morgen al bij je thuis. De mooiste vergrotingen bestel je natuurlijk bij HEMA. Via de online tool en gratis software kun je makkelijk van je mooiste foto een grote print bestellen.


Jouw mooiste foto met een glanzend effect, rijke kleuren en een 3D effect straalt straks in je interieur! Afdruk in hoge resolutie op een hoogwaardig doek van katoen en polyester. Op echt schilderslinnen voor de beste kwaliteit.


Laat je mooiste foto op canvas drukken!

Fotoafdrukken bestel je makkelijk en snel! Keuze uit diverse afmetingen en vergrotingen. Het drijfhout dat diende als inspiratiebron, zie je goed terug in de ruwe en . Een mooie houten fotolijst met gratis Passe-Partout.


Je kunt een losse foto in de lijst plaatsen van formaat . Door te kiezen voor een fotoafdruk op mat fotopapier krijgt u een foto met diepere en ingetogen sfeer. Een mat afgedrukte foto komt goed tot zijn recht in een foto. Leuke poster diverse voorstellingen zie titel en foto.


Bij een enkele poster kan de rand iets beschadigd zijn. De lijsten van formaat 40xzijn voorzien van een ophangsysteem en helder glas. Uw mooiste foto super scherp uitvergroot aan de muur met uniek Xpozer spanframe. Encontre Quadro Com Foto 50x- Ciclismo no Mercado Livre Brasil. Descubra a melhor forma de comprar online.


Helaas hebben wij niets gevonden voor fotolijsten 50x. Controleer de spelling van je zoekterm. Misschien heb je een foutje gemaakt. Soft cover met verticale foto binnenkant cover.

Je allerleukste of meest dierbare foto van je geliefde, familieli vriend(in) of misschien wel van jezelf wil je toch voor altijd vastleggen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts