woensdag 22 oktober 2014

Behang met eigen foto

Bestel eenvoudig en voordelig je eigen professionele fotomuur. Heb je een foto die je levensgroot geprint wil hebben, dan kun je hier fotobehang. Maak gebruik van onze gratis verzending . Binnen stappen je eigen foto op behang , met de fotobehang tool van. Vervolgens gaan wij je foto printen op vliesbehang en sturen het naar je op!


Zelf je behang ontwerpen in eenvoudige stappen voor slechts € 1per m²!

Upload een eigen foto of maak een keuze uit de databank van Praxis. Maak je eigen unieke gepersonaliseerd fotobehang. Selecteer een mooie foto van goede kwaliteit en wij drukken de foto op behang op maat van jouw muur. In ons dagelijks werk komen we dan ook tal van . Een eigen fotobehang maken is heel eenvoudig – upload gewoon de foto die u als behang wilt en snijd deze bij tot de door u gewenste hoogte en breedte.


Vliesbehang van je eigen foto in dagen thuisbezorgd. Je mooiste, ontroerendste, vrolijkste momenten van je leven kun je levensgroot terugzien op de wand. Kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levering.

Bestel van je eigen foto schitterend en betaalbaar fotobehang. Je hoeft alleen maar een foto of afbeelding te uploaden. Fotobehang - behangpapier met overweldigend effect.


Je mooiste, avontuurlijke, sportiefste, vrolijkste herinneringen van je leven kun je levensgroot met een . Er bestaat fotobehang van verschillende kwaliteiten, hoewel de meeste leveranciers werken met vliesbehang. Dan kun je ook je eigen behang ontwerpen. Overweeg daarom eens om gebruik te maken van een online fotobehangservice.


Een levensgrote foto op hoogwaardig fotobehang printen? Ontwerp in een handomdraai je eigen behangwand. Ga nu naar je eigen fotobehang en upload je eigen foto. Upload hieronder je eigen foto en bestel in een aantal eenvoudige stappen je eigen fotobehang. Betalen doe je vertrouwd en veilig bij je eigen bank met iDeal.


Dit kan met jouw eigen favoriete foto , of met een foto uit onze collectie. Wij printen en snijden het behang op maat zodat het perfect op je muur past. Gebruik uw favoriete foto of laat u hier inspireren: wij zorgen vervolgens voor.


Zelf fotobehang plakken is niet moeilijk, maar het is een precieze klus. Wij helpen je ontwerpen Jouw eigen behang.

Heel eenvoudig te bestellen in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts