maandag 27 oktober 2014

Moestuin bordjes

Plantenlabel - Plantennaam - Tuineren - Tuin - Planten - Bordjes. Handige naambordjes om planten in de bloemborder of moestuin van een label te . Als alles goed gaat, valt er al wat groen in je vierkante metermoestuin te bespeuren. De radijzen, snijsla, rucola, spinazie en erwten staan nu boven, en de . In deze video laten we zien hoe jij je eigen moestuin.

Hoe weet je wat waar staat in je moestuintje? Ik maakte zelf hele simpele naambordjes! Mooie rozen planten van enkel de stengel!


Gewoon tussen de 20à 30cm stengel aan de twee kanten schuin knippen. Dan neem je een uiteinde en dat steek je . Naast een leuke hobby heeft een moestuin meer voordelen. Zoals de groenten die niet in de winkel liggen, maar straks wel op jouw bord.


De basis van de moestuin is aangelegd!

En ik maakte bovendien van die hele mooie naambordjes, zelf en helemaal gratis. Bij Praxis vind je alles wat je nodig hebt. Van kweekbakken tot vliesdoeken, bekijk het volledige moestuin assortiment online. DIY: Plantenbordjes voor de moestuin. De BSO heeft deze meivakantie bordjes gemaakt voor in de moestuin.


Nu heb ik een schema waar welke boom staat maar ik zou ook graag bordjes in de tuin willen plaatsen bij elke boom wat het is zodat er nog . Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ook bordjes om bij de plantjes te zetten horen erbij. Deze noemen we labels en kun je gemakkelijk zelf knutselen. Ook een regenmeter en windvaantjes zijn . Zin om de handen uit de mouwen te steken? Wat dacht je van opvallende naambordjes of zaaibekertjes?


Het is een enorme moestuin , met zelfs een waterput in aanbouw. Die schopten bordjes omver en zorgden voor vernielingen. Lees over de ontstaansgeschiedenis en de missie van De Moestuin.


Bij alle kruiden staan bordjes met informatie over herkomst en gebruik. Heb je naambordjes nodig in de moestuin ?

Als je al een tijdje moestuiniert weet je precies hoe alles eruit ziet, en door je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts