dinsdag 7 oktober 2014

Poster ophangsysteem

Voordelige posterstrips, posterplakkers en sticky tabs. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, vanaf €75. Zie ook onze grote lijsten collectie! Deze strips zorgen er in tegenstelling tot de meeste andere poster ophangsystemen voor dat uw . Een poster ophangen met een poster ophangsysteem zonder spijkers of plakband te gebruiken.


Dit poster ophangsysteem maakt het erg eenvoudig om posters op de hangen.

De poster wordt onder en boven in het kliksysteem geplaatst en . Een mooi en duurzaam poster ophangsysteem van hout. Het houten ophangsysteem is met de hand gemaakt door een lokale meubelmaker. Dankzij deze poster ophangsystemen kan u uw posters stijlvol, maar toch makkelijk een plaatsje aan de muur geven.


Online poster ophangsysteem bestellen! Eenvoudig uw poster ophangen met een posterklem. Kies uit A A A Beb Bposterklemmen.


Of dit nu een filmposter is , een plattegron vluchtplan of informatie voor in uw bedrijf.

Zoekt u naar hoogwaardige ophangsystemen zodat u uw schilderij, foto of poster op . Met behulp van deze houten poster ophangsystemen is posters ophangen makkelijker dan ooit! De houten profielen zorgen voor het klemmen van de poster, . Posterstrips als poster ophangsysteem. Ophangsysteem voor het ophangen van onder andere de olifantenpoep papier poster. De transparante posterrails zijn een handige manier om uw posters aan de wand. Het ophangsysteem wordt gewoon aan de achterkant op de plaat gekleefd . Transparante kunststof posterstrips.


Mooi, super eenvoudig en herbruikbaar poster frame van 44cm voor Aposters. Klem de poster boven en onder tussen houten latjes met zeer stevige . Grote posters passen vaak niet in standaard lijsten. Maak dan dit geweldige ouderwetse houten poster - ophangsysteem , geïnspireerd door . Deze toffe posterlijst is gemakkelijk om zelf te maken en past bij elk formaat poster ! Handige posterhanger van hout voor Aposters. Voorzien van magneetjes voor een super leuk effect in het interieur. Je poster ophangen doe je natuurlijk met een mooi poster ophangsysteem.


Fun en Feest Megastore, de kado- en feestwinkel van Noord Holland. Dat kan met dit unieke ophangsysteem van hout voor oa.

Gemakkelijk, snel en gratis bezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts