woensdag 29 oktober 2014

Kussen gehaakt

Haal ambacht en warmte in huis met gehaakte kussens. Maak ze zelf, gebruik ze sfeervol of koop ze. Gehaakte kussen met opdruk van Coats Crafts. Het is een gratis haakpatroon in pdf formaat en . Bekijk de foto van Vreedespaleis met als titel Stoer zelf gehaakt kussen in blauwgrijs, opgesierd in de hoek met ban knoop en hartjes.


Vind gehaakte kussens op Marktplaats.

Van overgebleven garen heeft blogster Rufi een kussen gehaakt. Zij gebruikte de wafelsteek voor de voorkant en de granietsteek voor de . Het zijn de juiste details zoals mooie kussens die jouw eigen stijl benadrukken. Met gehaakte kussenhoezen en kleine accessoires kun je woonkamer snel aanpassen aan het seizoen of aan je stemming. Als je de basics van het haken kent, . Ik had al eerder dit jaar een hoes gehaakt maar het patroon trok scheef.


Wat je nodig hebt is een kussen natuurlijk, en ik besloot om deze met . Wat ben ik gek op de herfst en (bijna) alles wat daarbij hoort! De geuren en kleuren, de temperatuur, ik kom . Dit kussen combineert trendmateriaal velvet in stof en wol. Wanneer je een kussen veel gebruikt, is stevig garen wel aan te bevelen, anders heb je kans dat. Tips voor extra decoratie gehaakt kussen. Beschrijving Mooi gehaakt katoenen kussen met rozen.


Van toffe hoezen voor je krukjes tot gehaakte dekens en kussens. Vooral van deze laatste heb je nooit genoeg! Daarom ging Annemarie aan de slag met een. Het gehaakte kussen met wiebers is klaar! Haak op eenvoudige wijze een kussen van Big Ribbon - Katia, versier je huis met deze woonaccessoires.


Vandaag besteld voor 16:uur, dezelfde dag . Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd . Wees de eerste die dit product reviewed. Buy for € 1each and save. En daarom deelt Follow the Crochet het . Tijdens de vakantie haakte ik een grote granny square. Dit leuke kussen multi kleuren gehaakt heeft prachtige kleuren, een kussen kopen doe je bij Xenos.


Het sierkussen heeft een mooie gehaakte inleg en een . In de afgelopen weken haakte ik weer van alles! Een prachtige poederblauwe kleur die je al een beetje laat verlangen naar het voorjaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts