maandag 18 juni 2018

Raamfolie warmtewerend

Zit lekker thuis en laat de airconditioning ze werk beter doen met de 3M folie die de warmte buiten houd . Nu zonwerende raamfolie besteld = Morgen in huis. Aluminiumfolie voor korte maar slechte termijn warmtebesparing. Een veel gebruikt huis-, tuin- en keukenmiddel dat slechts een tijdelijke oplossing geeft tegen . Deze zonwerende raamfolie voorkomt hinder van de zon.

Deze glasfolie kan wel tot zonnewarmte verminderen en is daardoor tevens warmtewerend en . Warmtewerende folie heeft als specifieke functie de warmte van buiten ook daadwerkelijk buiten te houden. Dit komt vooral van pas bij grote glasoppervlakten. Thermische breuk: Dit is alleen mogelijk indien raamfolie aan de. De zonwerende folie plakt aan je raam en zorgt ervoor dat de warmte verminderd in de ruimte. Profiteer van de vele voordelen van zon- en warmtewerende raamfolie voor uw kantoor of woning.


Kom naar Merkx voor deskundig advies. De temperatuur in uw auto kan soms hoog oplopen, met name in de zomer.

Hoi iedereen, Ik ben mij serieus aan het orienteren op raamfolie van 3m, die de warmte buiten laat, bij een zonweringsbedrijf hier in de buurt . Een oplossing voor dit probleem is het aanbrengen van zonwerende en warmtewerende folie op het raam. Op die manier hou je de zon en dus gedeeltelijk ook . Zonwerend blokkerend zonnewerende blokkerende raam folie glas folies vakkundige plaatsing folie de warmte tegen houden op glas voor bedrijven kantoren . De warmtewerende en zonwerende raamfolie van Reprosol houdt de warmte buiten en stopt storende schittering van de zon. Zon- en warmtewerende raamfolies verminderen de warmte-instraling van de zon en verminderen de schittering. Ook filteren alle glasfolies van Glassprotect de . Met een zonwerende folie 'weert' u de zon niet uit uw huis.


Dit warmtewerende raamfolie plak je zelf op je ramen. Zonwerende glasfolie: Heeft u last van de zon op uw computerscherm? Wees secuur want rond dwarrelende stof, kleine haartjes en pluisjes kunnen een teleurstellend resultaat. De innovatieve 3M glasfolies zorgen voor reflectie.


Deze zilverkleurige zonwerende raamfolie is toepasbaar op glas en voorkomt verblinding door de zon dankzij het getinte effect. De folie absorbeert effectief de warmte van ultraviolette straling. Na het aanbrengen van warmtewerende.


Foil-Coat Zuid BV, onderdeel van de Caspar de Haan Groep te Eindhoven komt met goede oplossingen voor al uw . De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!

Raamfolie maakt glas zonwerend en veilig! Bedrijven, scholen, instellingen en overheidsinstanties staan onder toenemende druk om de energiekosten en de CO2 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts