donderdag 7 juni 2018

Industriele inrichting

Wat maakt een inrichting nu echt industrieel ? Hoe krijg ik dat effect van een stoere, basic ruimte waarin je je toch thuis kunt voelen? Toch zijn er wel richtlijnen waaraan vrijwel elke industriële inrichting voldoet, namelijk het gebruik van ruwe materialen en een ongepolijste . En dit keer is dat de industriële woonstijl. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen ! Wat we zo fijn vinden aan een industrieel interieur, is de stijl .

We lijken geen genoeg te kunnen krijgen van de stoere industriële woonstijl. Wij geven je 12x wat fijne inspiratie en tips om de perfecte sfeer in . Wat is kenmerkend voor een industrieel interieur? En hoe kun je deze kenmerken gebruiken in je eigen interieur om een industriële stijl te creëren? Ben je ook helemaal gek van een industrieel interieur en mogen leidingen en ruwbouw materialen gezien worden?


Deze tips voor een industriële inrichting. Bij een industrieel interieur worden ruwe bouwmaterialen niet weggestopt maar maken ze deel uit van het interieur. Ik ben Gemma en ik schrijf op mijn woonblog My Industrial Interior over alles wat te maken heeft met een industrieel interieur.

In een industrieel interieur krijg je het gevoel van een oude fabriek. Je gebruikt veel metalen, leer en dierlijke stoffen naast de vintage . Dan is de industriële stijl, misschien wel de optie voor jou. De industriële inrichting kenmerkt zich als stoer en degelijk, deze kan je creëren door gebruik te.


Onze webwinkel heeft een actuele collectie voor industriële tafels, stoelen en lampen. Het zal een nuttige bron bij het verkennen van ideeën of . Vrijwel niks is zo mannelijk als een woning met een industriële stijl. Het grote voordeel aan een industrieel interieur is dat je dit heel makkelijk kan combineren.


Wil je meer weten over de basis principes van industrieel inrichten ? Collectie: Tips voor een industrieel interieur - Wanneer je aan een industrieel interieur denkt, denk je aan stoere meubels en het gebruik van materialen als hout . De een nog mooier dan de ander: industriële inrichtingen zijn booming. Ook op Manners merken wij dat artikelen over dit type inrichting . Op zoek naar inspiratie voor het creëren van een industrieel interieur? Klik hier en bekijk hier de leukste wooninspiratie en handige tips!


De woontrend Industrieel Vintage zien we steeds vaker in woonkamers terug. Voor een meer bescheiden inrichting vind je leuke accessoires zoals stoere . Van een mooie gietvloer en een onafgewerkte stenen muur tot stalen . Ook zijn de nodige kleuraccenten aangebracht wat het een speels effect geeft.

Een mooi voorbeeld van een industrieel huis inrichting. Waar inrichting en interieur normaal draaien om het perfectioneren van een woning, draait de industriële trend vooral om het tonen van de . Je vindt hier een heleboel artikelen voor het inrichten van jouw industriële. Groot assortiment aan industriële vloerkleden! Het gebruik van de juiste materialen en een bijpassend vloerkleed maakt jouw industriële inrichting compleet. Een betonnen vloer, grove bakstenen muur, veel onafgewerkte details.


We zijn al jaren bekend met industriële interieurs. Een industriële inrichting geeft een ruimte een rauw randje. En ook al leken sommige trends het over te nemen in interieurlan industrieel wonen is ook . Kiezen voor een industriële inrichting. Hoogstwaarschijnlijk niet, want het zijn.


Veel hippe restaurants kiezen voor een stoer industriële inrichting. Deze interieurtren stamt van oorsprong uit het bruisende New York, en dan om precies te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts