donderdag 14 juni 2018

Matte blanke lak voor meubels

Met een blanke lak kunt u uw trap, parket of houten vloer een slijtvaste laag geven. Trae Lyx Naturel Extreme is een extra matte blanke componenten lak voor binnen. Speciaal voor het lakken van trappen, meubels , parket-, eiken- en . De lak is geschikt voor zeer intensieve belasting en te gebruiken voor diverse vloersoorten en meubelen.


Blanke bootlak Sigmavar Yacht Gloss waterbestendig.

Blanke matte afwerklaag voor een langere levensduur van uw meubels. Hoewel deze lak blank is zal het hout altijd wat donkerder worden. Rambo interieur lak transparant kleurloos mat 7ml kopen?


De lak zorgt voor een mooie afwerking van bijvoorbeeld meubels , kozijnen, deuren en . De producten zijn geschikt voor onder andere: trappen, meubels , parket-, eiken-. De enige blanke lak die het minste geel word is parketlak op acryl basis. Met deze 2-componenten lak kunt u vloeren en meubels zeer mat afwerken.

Skylt laat het hout ogenschijnlijk onbehand en behoudt de natuurlijke uitstraling. Alleen vinden we de blanke bijna white wash huidige kleur zo mooi. We hebben ook meubels gezien die behandeld waren met matte lak , . De steeds populairdere matte lakken zijn nu ook verkrijgbaar bij Anker Stuy! Heidelberg Coatings matte lakken voor de meubel - en interieurbouw.


Deze blanke lak is tevens toe te passen als wandafwerking over witte en licht gekleurde muur verven en. Glansgraa Zijdeglans en Extra mat. Parketlak is een glasheldere blanke lak , die door de unieke samenstelling niet vergeelt. De meubel en parketlak van Skylt werkt als een zonnetje, dit is een 2. Ik heb alleen de blanke , watergedragen, matte lak gebruikt.


RAMBO Pantser vernis transparant mat kleurloos 2ml. Meubel en interieurverf en lak mat. HORNBACH Blanke lak acryl hoogglans 3ml. Geeft een natuurlijke ultra mat schijnend resultaat.


SL-2voor het lakken van hoogwaardige meubels en voor oppervlakte reparaties in hout en kunststof zoals aanrechtbladen, tafels, . Bestel je Krasvaste blanke lak bij Werken met Merken.

Trae lyx trae-lyx meubellak mat , 7ml Trae lyx. Verwerking, Platte kwast of lakroller. Het lakken sluit het hout af en als er iets op gemorst word dan kan dit. De Traelyx lak is ultra mat en kleurloos.


Verder hebben wij ook diverse andere eiken meubelen in de outlet direct . Je kent het wel, heb je net een mooie tafel of ander meubel van hout. DroomHout heeft namelijk een speciale blanke matte lakafwerking. Deze watergedragen lak geeft een uitstekende bescherming van het houten.


Quick invisible oil is een extreem matte parket en meubellak die een vrijwel . De blanke beits dekt bijvoorbeeld de gekleurde beits goed af met een harde lak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts