maandag 4 juni 2018

Extra matte lak

Dan is Histor Perfect Finish matte lak een uitstekende keuze. Het is een matte verf op basis van alkydhars: dat betekent een extra hoge dekking, een glad en . Polyvine buiten lak extra mat liter. Coatright Aqua 2K Blanke Lak Extra Mat is een extreem slijtvaste en chemicaliënbestendige, waterverdunbare transparante lak op basis van hoogwaardige.


Verf en lak is verkrijgbaar in verschillende glansgraden.

Van extra mat tot hoogglans: iedere verf zorgt voor een andere uitstraling. Matte verf voor hout kunt u bij ons zeer voordelig bestellen en thuis laten bezorgen. Deze matte lak bevat polyurethaan alkydemulsie. Dit zorgt voor een langdurig mooie uitstraling, mooi mat. De Flexa Pure Lak Mat is een zeer fijne matte aflak voor binnen.


Met liter kunt u wel 12mschilderen. De matte lak van Perfection koolstof zwart is een duurzame lak van topkwaliteit voor het afwerken van alle soorten materialen binnen en buiten.

De steeds populairdere matte lakken zijn nu ook verkrijgbaar bij Anker Stuy! De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Deze lak is ook kras- en stootvast voor binnen en buiten. Aan te brengen met ( acryl) kwast en roller.


De acryllak van GAMMA geeft je ramen, deuren en meubelen niet alleen een matte touch in de kleur zwart (liter), maar is ook extra dekkend. U wilt het liefst dat uw houten vloer zijn originele uitstraling behoudt. Blue Dolphin Eco Wood 2K extra Mat is een ijzersterke 2-componenten lak op waterbasis en creëert een zeer matte , onbehandelde uitstraling. Watergedragen, krasvaste, duurzame en matte PU acryllak met een goed kleur- en glansbehoud.


Perfecte vloeiing, huidvetten bestendig en goed reinigbaar. Misschien wilt u uw vloer een extra bescherming geven met een. Het is een voor Beton Ciré ontwikkelde zelfvernettende kant en klare lak die een Extra matte laklaag achter laat met goede vlekwerende eigenschappen.


Trae Lyx Naturel Extreme is een extra matte blanke componenten lak voor binnen. Daarom leveren vrijwel alle lakfabrikanten ook matte parketlakken. Daarbij wordt veel beloofd: van mat , extra mat en supermat tot ultramat en . Rustiek is onze eigen verflijn en verkrijgbaar in krijtverf, matte lak en een. Indien de verf met wat extra water verdund wordt, is deze transparant en kan de verf .

Het product is UV-bestendig en lichtecht. Glansgraa Glans, zijdeglans en extra mat. Geschikt voor alle zacht- en hardhouten meubelen zoals tafels, . Hermadix Meubellak eXtra mat transparant s ontwikkeld voor binnentoepassing op meubelen. Op zoek naar Emente waterverdunbare olieverf extra mat Matsola van Emente?


Groots assortiment Matsola matte lak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts