vrijdag 8 juni 2018

Anti zon folie

De zonwerende folie plakt aan je raam en zorgt ervoor dat de warmte. Deze folie werkt zonwerend en verminderd hittestraling en verblinding. Zonwering zit namelijk ALTIJD aan de buitenkant.


Zaken als luxeflex ed zijn dus geen zonwering maar . Bekijk dan eens onze pagina met anti inkijk folies.

Keuze uit zelfkleven statisch, grijs of spiegelend. Zonwerende folie van Meesterfolie glasfolie. Nu zonwerende raamfolie besteld = Morgen in huis. Onbehandeld glas laat licht en warmte ongehinderd door. Hebt u ook last van de zon die steeds door de ramen schijnt?


Anti - inkijkfolie is ideaal voor bedrijven, (tussen)ruimtes en woningen waar het niet gewenst is . De warmtewerende en zonwerende raamfolie van Reprosol houdt de warmte buiten en stopt storende schittering van de zon. Deze zilverkleurige zonwerende raamfolie is toepasbaar op glas en voorkomt verblinding door de zon dankzij het getinte effect.

Houd het koel in huis met voordelige zelfklevende of statische zonwerende folie. Vóór 16:uur besteld = morgen in . Wij leveren ook zonwerende folie , inbraakwerende folie en anti inkijk folie. Anti inkijkfolie is een gematteerde dunne polyester folie die bedoeld is om het zicht van buiten naar binnen te belemmeren. Je vindt hier alle soorten plakfolie: statische raamfolie, zonwerende folie en decoratiefolie.


Er zijn allerlei folies op de markt. Anti -glare folie doet de leesbaarheid toenemen en zorgt voor minder weerspiegeling van de zon. Het kan dat je touchscherm hier wat minder . SmartFolie levert gegarandeerd de beste kwaliteit antireflex screenprotector. Een laptop moet overal op je schoot werkzaam zijn, ook in de zon of onder.


Anti -inkijk folie om het zicht van buiten naar binnen te belemmeren. Onze professionele zonwerende folies zorgen hiervoor. Van een koeler, comfortabeler interieur tot vermindering van fel zonlicht en behoud van de kleuren in . De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Naast het beperken van inzicht, beschermt raamfolie ook tegen fel zonlicht. Zo wordt het zomers minder warm in huis.


Deze speciale zonwerkende raamfolie.

Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan raamfolies. Van hete zomers tot heftige stormen, deze raamfolie of zonwerende folie maar. Met zonwerende folie van Luna Glass Tinting kunt u zowel zon als warmte weren.


Informeer nu voor een vrijblijvend advies op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts