vrijdag 22 juni 2018

Behang jaren 60

Op zoek naar bijzonder retro behang ? Wij verkopen een ruime collectie van vrolijk jaren en jaren behang. Grote behangpatronen uit de jaren zeventig. Online retro behang : verkrijgbaar bij Behangexpert, snelle levering ! Retro jaren vlies behang direct uit voorraad leverbaar vandaag besteld morgen in huis paars retro behang.


We hebben een breed scala van retro behang , gaande van bloemen behang , barok.

Het vintage behang wat Kriz verkoopt is oud behang , geproduceerd in de jaren en 70. Het behang is daarom ook beperkt op voorraad. Geen replica retro behang maar de echte uit grootmoeders tijd.


Het retro behang is ook te gebruiken. Je kunt natuurlijk ook voor het echte retro behang gaan. De oude rollen vind je wellicht op een markt of in . Deze pin is ontdekt door Marc Lohnes. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Die trend zet zich ook door in behangpapier.

Origineel behangpapier van decennia geleden is moeilijk te vinden. Behangpapier uit de jaren en 70: hippe retro. Wonderlijk hoe goed retrobehangpapier aansluit bij een eigentijds en trendy interieur.


Ook behang in grafisch patroon vervoert ons naar deze stijlperiode. Er zijn verschillende soorten behangpapier op de markt met elk hun specifieke kenmerken. Retro behang – Vintage stijl – Kleurrijk – De beste kwaliteit - FotobehangFactory.


Ook barok, vintage en retro behang zijn de laatste jaren erg populair. Behang in de jaren zestig was wat pastelkleurige keukens waren in de jaren vijftig - alomtegenwoordig. En volgens dit archiefmateriaal van . Ga daarom aan de slag met ons ecologisch behang van verschillende. Ontek ons breed gamma aan behangpapier met vele mogelijkheden in tekstuur, kleur en tekening.


Retro Deluxe vliesbehang,opvallen kleurrijk patroon. Van RathDoodeheefver behangfabriek (zat vroeger in Rijen, Brabant). Het originele behang uit de jaren zeventig heeft Sledgecorner naar Nederland gehaald. Na de zotte jaren , en zelfs 8 was ons interieur nog nooit zo sober . Van woonkamer tot slaapkamer: de comeback van tapijt en behang. Retro behangpapier past perfect in een modern interieur, maar let wel op dat je . Met enkele rollen behang ondergaat je witte en kale nieuwbouwwoning meteen een metamorfose.


The sweet sixties: De perfecte mix van de jaren en Scandinavische stijl.

Waarom niet eens een mooi jaren behang patroon testen in je eigen woning?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts