maandag 4 juni 2018

Trae lyx grondlak

Het is watergedragen en vrijwel reukloos. TRAE LYX Grondlak Naturel voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de laklaag. Trae - Lyx Grondlak is een blanke, één-component parketprimer.


TRAE LYX Naturel grondlak is een watergedragen, 1-componenten blanke primer voor parket, planken vloeren en meubelen. Speciaal ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen, die .

De lak is te gebruiken op verschillende houtsoorten terwijl de . Deze parketprimer heeft een sterk isolerende werking en voorkomt verkleuren en doorslag van . Voor 23:uur bestel morgen in huis. Deze watergedragencomponent primer is licht vullend en. Trae lyx grondlak is een watergedragen 1-component blanke parketprimer met een vernieuwde kwaliteit.


De eigenschappen van de houtsoorten die. Traelyx Grondlak is een watergedragen 1-componenten blanke parketprimer met een vernieuwde kwaliteit. Trae - lyx Grondlak is een watergedragen 1-componenten blanke parketprimer met een vernieuwde kwaliteit.

TRAE - LYX Naturel Extreme is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2- componenten lak. Op zoek naar Traelyx Naturel grondlak van Traelyx ? Groots assortiment Binnen watergedragen. Het biedt een uitstekende isolerende werking. Een watergedragen 1- component blanke parketprimer met een vernieuwde kwaliteit.


Trae lyx Naturel beschermt onzichtbaar met naturel look: het oppervlak lijkt onbehandeld. TRAE LYX NATUREL is een ultra matte 2-componentenlak van projectkwaliteit. H-gevoeligheid is het toepassen van TRAE LYX grondlak noodzakelijk.


TRAE - LYX PARKETLAK mat is een ideale waterverdunbare vrijwel reukloze lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. De lak heeft een isolerende werking en moet afgewerkt worden met een. Op zuigende ondergronden eerst Trae - lyx Mineral grondlak hanteren.


Trae Lyx vloerlak zijdeglans blank 7ml. Bestel Traelyx Minerale Grondlak in iedere gewenste kleur. Tegen een scherpe prijs, eenvoudig bestellen en snel geleverd.


Deze grondlak is een watergedragen 1-componenten blanke parketprimer . ARTIKELNUMMER: Traelyx grondlak 7cc. COLLECTIE: Parketlak ADVIESPRIJS: € 341.

Verfwebwinkel, verkoopt verf tegen scherpe prijzen! Bekijk alle product informatie hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts