vrijdag 14 juli 2017

Betonlook lamp

Stoere plafondlamp uitgevoerd in een trendy betonlook. De ruwe betonnen afwerking geeft de lamp een erg . Het moderne beton in Nederland is samengesteld. Industriële LED plafondspot betonlook.


In ons assortiment betonnen plafondlampen vindt u diverse lampen voorzien van led-lichtbronnen.

De betonlook is op dit moment helemaal in. Zoek je industriële lampen , bekijk dan het grote aanbod van wehkamp. Aluminium(15) Beton (7) Glas(32) Hout(6) IJzer(116) Keramiek(1) Kunststof(4). Deze lampen zijn geïnspireerd op de verlichting die je veel ziet in oude fabrieken. Verstelbare industriële vloerlamp, behorend tot de serie Brooklyn lampen.


Een betonlook vloerlamp, gecombineerd met aluminium. Betongrijze lampen bij Rietveld ▻ Uitgebreid aanbod ▻ Voor 23. Sta je op het punt een industriële lamp te kopen, maar ben je nog opzoek naar wat meer inspiratie?

Zwart, Grijze hanglamp Mick, metaal en steen en beton. Dan zit je helemaal goed met de Beton kegel fitting voor lamp van . Bloqq biedt een range aan betonnen lampen. Onze beton look lampen bestaan uit een mix van gips en beton om zo het gewicht laag te houden. Hanglampen in diverse trendy materialen, zoals koper en beton.


Perfecte verlichting voor verschillende woonstijlen, van industriële hanglampen tot moderne . Koop vandaag nog in onze webshop of winkel. Sfeer verlichting voor je binnenhuis kopen? Bekijk stoere hanglampen, plafondlampen, tafellampen, wandlampen, vloerlampen . LED lamp filament globe extra large 4W rosé gold reflect. Nu zijn de meeste betonnen industriële lampen niet geheel uitgevoerd in beton. Daarom zie je vaak dat een deel van de lamp gemaakt is van beton.


Bijvoorbeeld goed op een betonlook muur. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om zelf goedkoop een prachtige lamp voor in huis te knutselen. Deze tafellamp is uitgevoerd in metaal en is voorzien van een betonlook.


Beton is tegenwoordig helemaal hip en met behulp van. Het licht van de bijbehorende LED- lamp wordt daardoor mooi doorgelaten.

Met deze stoere, eigentijdse Brilliant vloerlamp Winston geef je iedere ruimte in een handomdraai een stoere look. Deze betonlook vloerlamp is geschikt voor . Met deze beton look krijgt u een sfeervolle uitstraling in uw ruimte. De spot is draaibaar zodat je het licht iets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts