maandag 17 juli 2017

Looox spiegel met verwarming

LoooX X-Line spiegel rechthoekig met directe en indirecte (LED) verlichting rondom met verwarming en met bewegingssensor 180x70cm . Van spiegelkasten tot spiegels met verlichting, uw vindt het bij Sanitairwinkel. Kijk dan eens naar onze populaire LoooX Mirror M-Line serie met geïntegreerde ledverlichting en spiegelverwarming. Dankzij de spiegelverwarming kun je na . LoooX badkamerspiegels geven je badkamer een mooie, luxe uitstraling. Zo is de spiegel voorzien van spiegelverwarming. Sanidirect - jaar garantie - CBW erkend.


Wastafelspiegelelement van Looox met de beste prijs en het snelst in huis. Hoogte (exclusief verlichting), 6mm. Looox Mirror spiegel met verlichting boven 60x80cmDe Looox Mirror serie. De spiegels uit de M-Line serie heeft verwarming op het aluminium verdikte kader. Nieuwe looox spiegel in doos, maat 1breed x hoog.


Koop extra voordelig op Badkamermarkt. M-Line spiegel met verwarming op aluminium verdikt kader. Deze wastafelspiegel van Looox uit de serie M-Line wordt zowel voor praktische doeleinden gebrui.


De LoooX Colour Box is leverbaar in vele maten en kleuren en kan als. LoooX heeft een uitgebreide collectie spiegels , die met veel zorg zijn ontwikkeld. Daar waar standaard een planchet onder een spiegel geplaatst wer kan dat nu op.


Door de verwarming blijft je spiegel condensvrij! In verschillende maten verkrijgbaar. Spiegel met verlichting én verwarming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts