vrijdag 21 juli 2017

Rolluik bureau

Robuust antiek Engels rolluikbureau rolluik cylinder bureau. Prachtig rolluikbureau met heel mooi interieur. Gemaakt van massief eiken en in perfecte staat. Rolluik loopt soepel en het slot is nog goed. Enkel af te halen te Wijgmaal (Leuven).


Helaas hebben wij niets gevonden voor computerkast met rolluik.

Cent bureau met lades eiken geloogd wit - 100x45xcm. Eiken rolluikbureau - Goedkoop eiken Antiek bureau. Amerikaans eiken rolluikbureau Cutler Desk Factory. Een stukje vakmanschap uit de late 19e eeuw in zeer goede staat. Een oude rolluik bureau met zeer lichte oppervlakkige gebruikerssporen.


Sleutels en sloten zijn niet compleet. Mijn oude rolluikbureau is op verschillende plaatsen los. Daarmee bedoel ik de dwarslatten.

Wie heeft DE manier om dit op te lossen? Teakhouten cilinderbureau ook wel rolluikbureau genoemd. Geachte Mijnheer Swimberghe, Graag had ik geweten wat dit rolluikbureau bij benadering waard is. Deze mooie, geheel intacte bureau verkoop ik wegens plaatsgebrek in mijn huis. Ondertussen al jaar in mijn bezit en . In goede staat doch slot dient gerepareerd te worden . Groot antiek mahoniehout fineer op eiken rolluik schrijfbureau, ca.


Louis- Philippe met lades, rolluik en deuren. Archief van verkocht antiek klik hier voor alle beschikbare items Eikenhouten kantoorbureau afsluitbaar met een rolluik. In zeer goede staat verkerende engels rolluikbureau. Dit bureau is gemaakt van eikenhout en de vorm van het rolluik is in een S. Antiek biedmeier rolluik secretaire met veel berg mogelijkheden een blad wat uitgetrokken kan . Zwaar en groot, massief eiken rolbureau met prachtige binnenkast.


Inmiddels is het beneden zo goed als klaar. Dit is een slot voor een rolluik bureau. Vind de beste selectie rolluik bureau fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit rolluik bureau voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Als eerste even La Fleurette groeten als nieuwe volgster, leuk dat je volgster bent geworden en Bois de Troncais is zeker een . De beste tweedehands rolluik bureau resultaten.

Aanbod van leden en sites zoals Ebay.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts