donderdag 13 juli 2017

Hoe duur is dubbel glas

Wat kost dubbel glas als u het wilt laten plaatsen door een professionele glaszetter? Dit moderne glas heeft extra isolerend gas tussen de glasplaten. HR glas is verkrijgbaar in verschillende klassen, aangeduid met plusjes. De prijzen van isolatieglas hangen af van meerdere factoren.


Hoe lager de U-waarde, hoe beter de beglazing isoleert. Omdat HR glazen een hoger rendement hebben dan gewoon dubbel glas en even duur.

In het korte filmpje hieronder leert u hoe u erachter komt welk soort glas u . Dubbel glas kost tussen de € 2- en € 10- per m2. U verdient de kosten snel terug door energiebesparing. De prijs voor dubbel glas varieert meestal van circa. Vul maten in en bekijk de prijs van dubbel glas inclusief montage.


Als je een raam in huis hebt die veel in de zon staat, weet je hoe warm het kan . De kosten van dubbelglas zullen afhangen van welk glassoort uw voorkeur heeft. Ook het aantal mzal de totale kosten bepalen.

Kosten dubbel glas per mvergelijken. Wat zijn de kosten dubbel glas voor jouw huis? Bekijk de invloeden op de kosten dubbel glas. Vergelijk diverse glas offertes en let daarbij op hoe de manier van prijsberekening. Enkel glas heeft de laagste isolatiewaarde, standaard dubbelglas heeft een . Denk voor dit driedubbele glas in alle ramen aan een totaalprijs van gemiddeld.


En hoe lang duurt het voordat ik deze kosten weer heb terugverdiend? Hoogrendementsglas is (drie) dubbelglas dat voorzien is van een extra coating. Daarmee is dit glas ook zeker niet duur in aanschaf.


Het laten plaatsen van dubbel glas kost ongeveer tussen de €1. Door dubbel glas te plaatsen in je woning neemt het wooncomfort flink toe en dalen je. Isolatieglas is duur , zo denken we vaak. Hoe meer plusjes, hoe hoger de isolatiewaarde. Hoe effectiever dit metaallaagje werkt, hoe beter de isolatiewaarde.


Kies voor dubbel glas in uw ramen en bespaar tot wel € 3op uw jaarlijkse energierekening. Online dubbel glas (isolatieglas) bestellen voor scherpe prijzen. Standaard dubbelglas (oftewel standaard isolatieglas) bestaat uit twee ruiten gevuld met lucht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts