maandag 17 juli 2017

Wastafelkraan met sensor

Bij elektronische kranen bevindt zich veelal een infrarood sensor. Een zeer hygienische oplossing om bijvoorbeeld na een . Sanitairwinkel is dé specialist in elektronische kranen met het grootste assortiment Grohe sensor kranen. Voor een ruime keus, scherpe prijzen en levering op . Zoekt u een praktische kraan met stijl?

Bestel een gats wastafelkraan bij Tegeldepot! Mooi design en eenvoudig te plaatsen. AXOR sensor kraan - functionaliteit en techniek met exclusief design. Een wastafelkraan met sensor is erg handig voor bijvoorbeeld openbare gelegenheden. Daar wordt nogal makkelijk omgegaan met water en niet rekening . Handenvrije wastafelkraan met temperatuurregelknop.


Sensorkraan model Pesaro Olie brons warm en koud muurbevestiging Sensor Kraan type Pesaro Olie brons(gewreven), welke middels… € 2100. Sapho Sensor wastafelkraan batterij Sapho Sensor wastafelkraan is een eenvoudige elegante automatische wastafelmengkraan met een contactloze controle.

NIEUW een sensor wastafelkraan in RVS met de kleur Mat Zwart. Deze unieke nieuwe serie is zeer geschikt voor de . De kraan maakt gebruik van een sensor waardoor het extra hygiënisch is. Vind je het vooral belangrijk dat je wastafelkraan water bespaart? Kies dan voor een wastafelkraan met bewegingssensor.


Iets nieuws wat iemand anders niet heeft maakt uw ruimte uniek. Touch-free wastafelkranen als wandkraan of staande kraan voor eenvoudige installatie dankzij de passende installatie-elementen. Deze wastafel sensorkraan met gebogen uitloop is robuust en ergonomisch in gebruik. SCHELL Elektronische wastafelkraan MODUS E HD-M.


De miscea lichtsensor kraan met geïntegreerde zeepdispenser zal handen wassen een revolutie geven in elke badkamer. Kranen zijn de meest gevoelige contactplekken waarop ziektekiemen en bacteriën zich gemakkelijk laten verspreiden. Wastafelkraan met sensor wordt geleverd . De sensor detecteert de naderende of zich verwijderende gebruiker en activeert of deactiveert de kraan zonder manueel contact van de gebruiker met de kraan. PD222DC €300 Design wastafel sensorkraan.


De wastafelmengkraan Primo opent en sluit de wateruitloop automatisch dankzij. De sensor heeft bovendien een erg laag verbruik: AAA-batterijen volstaan .

Groothandel en retailer in professionele sensorkranen. Gratis verzending, uit voorraad geleverd! Een zelfsluitende wastafelkraan wordt gesloten door een drukknop of sensor.


De nieuwe slimme sensorgestuurde wastafelmengkraan maakt deel uit van de Sphinx 300‐reeks mengkranen met Scandinavisch design en strakke lijnen. De Vanti elektronische fonteinkraan Darya met sensor in chroom is een zeer comfortabele fonteinkraan, de kraan gaat immers automatische aan en uit. Toilet elektronische kraan geactiveerd door een infrarood sensor warm en koud. Mixer van de watertemperatuur aan te passen.


Celis E 1-gats wastafelkraan voor koud of gemengd water met infrarood sensor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts