vrijdag 14 juli 2017

Hotelinterieurs

Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot allround interieur specialisten in turn key inrichtingen van hotels, restaurants, bungalowparken, . Otello Interiors is een all round projectinrichter gespecialiseerd in de totaalinrichting van hotels en restaurants. Van nieuwbouw tot renovatie, van kleinere tot . Echter, de nieuwste trend op dit vlak zijn hotelinterieurs. Werkelijk ieder zichzelf respecterend hotel pakt tegenwoordig uit met het nieuwste, .

Manager en coach bij een salesorganisatie Matthias Valewink verbleef de afgelopen tweeënhalf jaar voor zijn werk in meer dan tachtig hotels in. Hierbij een sfeerimpressie van hotels die door zijn geadviseerd. Hotels Wonen, werken, tafelen: in een hotel komen vele facetten van interieurinrichting aan bod. Mooi meubilair en een goede afwerking zijn dan niet.


Beleving staat voorop en dat begint met een prachtig, sprekende uitstraling. Wij hebben inspirerende hotel interieurs bij elkaar gezet. Hotelinterieurs Afbeeldingen bij AllPosters.

Professioneel Ingelijst, Snelle Levering En 1 . Een hotelinterieur moet voldoen aan de gewenste uitstraling van uw hotel en de bijbehorende ambiance. Maar een hotelinterieur moet ook praktisch zijn om . Opmerkelijke interieurtrends in een vogelvlucht. Located in Nice city centre, a 5-minute walk from the old town and the beaches, this residence features original self-catering accommodations, each with. Hotel interieurs die wij realiseren zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch en duurzaam. De Hotel Partners streven ernaar om zoveel mogelijk met duurzame . Welke sfeer en beleving je ook wilt neerzetten, het interieur is daar . Of het nu gaat om een hotelkamerinrichting, de entree van uw hotel, de lounge of een het restaurant.


Wij staan garant voor een uniek interieur op maat! Wie zich een hotelkamer nog altijd voorstelt als een ruime plaats met meubels zoals een kleerkast en een bureau met lades, en ook met de . Voor dit hotel maakten we de ontbijtcounter en de bar. Hotel Interieurs -Cour Nice - 2-sterren hotel.


Het Interieurs-Cour Aparthotel hotel biedt een goede accommodatie in Nice. Ben jij handig en vindt jij het niet erg om projectmatig te werken in het buitenland?

Het hotel in Nice trekt de gasten met . Sheryl Leysner heeft voor de eerste Nederlandse vestiging van hostelketen VIA in Diemen een kleurig en inspirerend interieur ontworpen, . Eerdere hotelinterieurs van zijn hand (het Mondrian South Beach Miami en Hotel on Rivington in New York) zijn meer gericht op de trendy . Hilton Schiphol is verhuisd naar een nieuwe locatie. Misschien dat een zoekopdracht of één van de links hieronder je kan helpen? Casa Maria, een hotel in één van mijn favoriete steden van Zuid Amerika, Cartagena.


Enkele kamers van het hotel de Veertien Sterren op Texel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts