dinsdag 17 mei 2016

Parkeerbord maken

Wilt u een verkeersbord laten maken ? Standaard parkeerbord of op maat gemaakt, parkeerbord met eigen tekst. Maar deze parkeerpaaltjes maken wij ook op maat met uw kenteken erop gedrukt of . Door op de juiste manier op de juiste plek gebruik te maken van parkeerborden creëer je orde . Parkeerborden -shop, met snelle levertijd een parkeerbord kopen? U kunt parkeerpaaltjes laten maken met elke gewenste opdruk.

Pas na jouw akkoord gaan wij de parkeerborden maken. Ontwerp NU je eigen parkeerbord makkelijk online! VOIS-shop biedt een ruime keuze aan parkeerplaatsborden.


De borden van VOIS zijn hoge kwaliteitsborden. Bewegwijzering, parkeerbord , stoep en reclameborden- De Letterman. Met dit aluminium parkeerbord kun je aangeven dat deze parkeerplek is. Voor 15u besteld is dezelfde dag verstuurd!


U heeft ook de mogelijkheid om zelf een parkeerbord te ontwerpen.

Zo kunt u bijvoorbeeld een parkeerbord met eigen tekst of kenteken maken. Zorg ervoor dat mensen niet parkeren op de plekken die vrij moeten blijven. Eenvoudig te bestellen in onze webshop! Een parkeerplaats duidelijk met een parkeerbord aan duiden.


Deze borden maken wij met een gewenste tekst vanaf een oplage van stuks. Bij Alkobel kan u alle standaard verkeersborden aankopen of een bord op maaat laten maken volgens uw eigen ontwerp. U beslist namelijk zelf in welke vorm en afmetingen het bord geproduceerd wordt en welke foto of tekst . Dankzij onze digitale printer kunnen we elk verkeersbord naar wens maken op . Aanvraag tijdelijk parkeerverbod met parkeerborden.


Toch vreesde men nog steeds voor een verkeerschaos, want hoe moest men de buitenlandse toeristen duidelijk maken waar men de auto mocht parkeren? Het verkeersbord staat bekend om zijn uitgebreide functionaliteit. Niet alleen leidt u klanten en bezoekers naar de juiste plek, maar het dient . In het verkeer kom je veel verkeersborden tegen. Onze parkeerborden zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in veel verschillende.


Door slim gebruik te maken van combinaties van materialen zoals staal, . De palen van de parkeerborden worden standaard thermisch verzinkt, wat zorgt voor een lange levensduur. Indien gewenst maken wij de borden in een . Ideaal voor een verhuis, verbouwing of grote levering.

Contacteer ons vrijblijvend voor een langere periode, we maken dan een aangepaste prijsofferte op. Het is voor het sturen van het proces ook handig om een zogenaamd parkeerbord te maken. Hierop kun je belangrijke onderwerpen die tussentijds opborrelen . Van houten naamborden tot kunststof signs.


Van naamborden met wisselteksten tot borden in speciale vormen. Wij maken ook informatieborden, parkeerborden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts