dinsdag 31 mei 2016

Sigma multiprimer rapid

Oplosmiddelhoudende sneldrogende hechtprimer. Sigma Multiprimer Rapid is een sneldrogende primer voor staal en diverse andere ondergronden. Tevens is de Multiprimer geschikt voor het gronden van hout . Het is ook bruikbaar voor het gronden van hout in situaties waar meerdere lagen. Sneldrogende hechtprimer voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars.


Primer voor staal en diverse soorten kunststoffen.

Na uur overschilderbaar dus ideaal voor . Ook bruikbaar voor het gronden van hout wanneer meerdere lagen gegrond . Ook als primer voor hout in situaties waar meerdere lagen op . Voor 23:uur bestel morgen in huis. Een primer die geschikt is voor staal en diverse . Bezoek onze Webwinkel en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding van 079-Schilder Webwinkel. Bindmiddel, Gemodificeerd Alkydhars.


Kleur:WitExtra optie:Voor €- een andere kleur(enkel lichte kleuren).

Primer op synthetische basis Hoge dekkrachtGarrant voor een strak . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Vandaag voor 12:uur bestel morgen in huis. Ideaal voor meerdere lagen op één dag. Prodotti per Legno Fondo coprente microporoso per legno. Fondo alchidico microporoso per legno e materiali plastici, regolatore.


Kleuren kunnen online altijd afwijken, het is verstandig om een kleurenwaaier te bestellen dan ziet u de juiste kleur. En daarna gewoon overschilderen met de . Primer is het Engelse woord voor grondverf, en multiprimers zijn dus. Meest hoogwaardige grondverf uit serie. Deze universele grondverf kun je ook gebruiken voor . Petra verzekert mij dat Sigma voortdurend zal blijven zoeken. PRIMER MICROPOROSO PER LEGNO E MATERIE PLASTICHE.


Sigma Coatings ontwikkelt en produceert een topassortiment verven voor verschille. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Sigma grondlak aanbied. Grote voorraad - Op werkdagen voor 16:bestellen, volgende dag in huis!


Sigma S2U Verf of Sigma Muurverf koop je bij Verfvinden.

Sigma muurverf vindt u snel op verfmenger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts