woensdag 18 mei 2016

Fotolijst op maat

Fotolijsten op maat - U kunt bij fotolijsten. Lijsten, wissellijst, fotolijst en schilderijlijst online. Bekijk en bestel voordelig je wissellijsten en fotolijsten rechtstreeks bij De Lijsten Fabriek. Facet geslepen spiegel met houten lijst. Ruime keuze van modern tot klassiek, Per spiegel op maat gemaakt.


Op basis van deze kwaliteitsvolle houten profielen maken we voor u een lijst op maat van uw foto.

Selecteer het gewenste profiel en geef de afmetingen in . Wanneer uw foto of afbeelding niet voldoet aan de standaard maten van lijsten dan is het bijna altijd mogelijk om de lijst van uw keuze op maat te laten maken. Als u een lijst besteld zonder glas wilt u aub vermelden als u een board met . Onze fotolijsten zijn in vele afmetingen en afmetingen verkrijgbaar. Je bestelt in onze webwinkel eenvoudig een fotolijst op maat. Colorado MDF fotolijst geschikt voor fotomaat 44xcm.


Inclusief MDF achterwand en anti reflex acryl kunstglas. De achterwand is eenvoudig uit de lijst te .

Biggy kunststof fotolijst is geschikt voor een afbeelding van 33xcm. Deze (foto) maat is gelijk aan de glasmaat van de lijst. Houd er rekening mee dat er altijd . Easy kunststof fotolijst is geschikt voor een afbeelding van 60xcm. Ook voor uw fotolijst en passe-partout op maat kunt u bij ons terecht. Wij bieden u een zeer goedkope oplossing voor uw afwijkende maten!


Onze lijstenfabriek in Nederland maakt al onze lijsten speciaal voor jou op maat! Vergelijk 50xfotolijsten uit het ruime assortiment en vind. Bij HORNBACH kunnen alle lijsten op maat worden gemaakt! Mooie fotolijst , maat 10x15cm materiaal is glas.


Kijk ook eens bij mijn andere advertenties! Ontwerp je eigen fotolijst op maat , maatwerk houten fotolijsten helemaal naar eigen wens. Lees je vooraf bij in welke afmetingen fotolijsten worden gemaakt. Een lijst op maat of een standaard wissellijst?


En kies je voor een neutrale kleur of pas je de kleur van de lijst . Vierkante fotolijsten in alle formaten vind je hier. Ben je op zoek naar een fotolijst in een vierkante maat ? Een fotolijst staat overal leuk en roept herinneringen op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts