maandag 23 mei 2016

Clutch zandkleur

Soms heb je gewoon geen zin om een grote tas mee te nemen. Kies dan voor een kleinere tas, zoals een clutch ! Clutches zijn er in diverse maten en daarnaast. Michael Kors brengt clutches die precies passen bij de stijl van het merk: glimmend materiaal in zwarte –en beige uitvoeringen, maar ook varianten met . De clutch is de ideale tas voor een avondje uit.

Klein maar fijn vind je de clutch in diverse kleuren en materialen. Van leer of juist met hippe panterprint, met een . Profiteer van lage prijzen en goedkope aanbiedingen. Vergelijk en koop bij de beste webshops! Laat je dan verleiden door de fashionable feesttasjes of sierlijke clutches.


Donker Blauwe Clutch Bulaggi met Strik. Of je nu kiest voor een mooie schoudertas, een handtas, classy clutch of grote shopper, je vind bij Sacha voor iedere gelegenheid de juiste tas. Het tasje is cross body te dragen met een draagband van .

Het model is voorzien van een verstelbaar schouderhengsel, een . Festival tasje beige met vacht exclusief handmade by Juves. Niet alleen de Smart Little Bag – de handige portemonnee die je ook als clutch kunt gebruiken . Zaksluiting met zip binnenzakken Met sluiting - Sluiting met rits - 2 . Clutch Draagmogelijkheden: Schouderband Schouderband afneembaar. Trendy tasje te gebruiken als clutch of als handtasje.


Details:Kleur: ZandMateriaal : Imitatie leerAfmeting: x cm. Keycord clutch in leatherlook (imitatieleer) zandkleur met klein zilverkleurig sterretje. Je kunt het zowel als handtasje dragen of dichtgevouwen als clutch. Deze sjaal is gemaakt van verschillende stoffen: Een effen kleur zand met daarin rondjes verwerkt en een zandkleur met offwhite rozen. Vervolledig je look van de dag met onze selectie van stijlvolle handtassen, grote shoppers en statement clutches.


Schoudertas handgemaakt in zandkleur leder met taupe koehuid. Hippe suede clutch in bijzondere vorm met zandkleur. Grote Kortingen buffalo Dames zwart clutch Handtassen DDhkq8rP.


Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor clutches , zandkleur.

Clutch in de kleur zandbruin met een lederlook. De tas heeft een flap aan de voorkant met een magnetische knoop, in dit vak zit . Echt een ontzettend leuke en gave toevoeging!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts