dinsdag 24 mei 2016

Horeca behang

Fotobehang in uw horecazaak geeft uw interieur een unieke uitstraling. Creëer sfeer, warmte en originaliteit met fotobehang van Art2business. Ook voor inrichting van horeca doet eten en drinken fotobehang het goed.


Maar zelfs als jouw keuken niet je lievelingsplek is behang met eten en drinken nog . Ons behang is voordelig, snel aan te brengen en eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Het Italiaanse WallDeco heeft behang ontwikkeld voor buiten.

Onze Wandbekleding behang is aan te raden vanwege de kwaliteit en pracht van. Maak nu zelf je eigen krijtbord met onze krijtbord behang. Onze krijtborden behang is geschikt voor alle ondergronden en gaat per rol van 100x45cm.


Door het toepassen van dit zelfklevend behang verfraaid u niet alleen uw ruimte maar verbetert u ook de ruimte akoestiek en de spraakverstaanbaarheid in de . Dit zwierige bloem- vogelpatroon boven een aanrecht zonder bovenkasten. XXL naadloos fotobehang wordt veel toegepast in winkels, horeca (restaurants) maar ook kantoorruimtes, showrooms en privé. Zoals u weet als horeca specialist is een goede akoestiek van belang in uw café, restaurant of lunchroom. Inmiddels hebben wij verschillende .

Bij binnenkomst valt het op maat ontworpen behang meteen op. Naadloos behang Rvan STERK-design in de horeca. Het drukke behang is op maat gemaakt door Daisy James. ELITIS Movida project behang voor o. Ben je op zoek naar mooi fotobehang?


Een airtex doek is de perfecte oplossing voor je wandbekleding. Airtex is vrij dun, maar van zeer sterke kwaliteit en met . Horeca behang super leuk zie de foto`s. Reclameland print uw levensgrote foto of een zelfbedacht patroon op hoogwaardig fotobehang. Altijd op hoge kwaliteit behang en altijd razendsnel geleverd!


Dit fotobehang heeft een hele frisse uitstraling en is erg geschikt voor het decoreren van restaurants of andere horeca gelegenheden. Jarenlang stond het café toe dat gasten met pen op het behang. Eenvoudig aan te brengen (hoeft niet te weken) en te verwijderen. Verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen, twee met . Door al deze voordelen wordt ons naadloos behang veelal toegepast. Collecties voor alle doeleinden: kinderkamers, leefruimtes, horeca , winkels, wellness,.


Deze 'truc' wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt in de horeca. Full colour bedrukt op paperback behang of non-woven vliesbehang.

Behang met baksteen look, steenstrips en een echte DIY. Huur goedkoop een Behang stoomapparaat via Verhuur. De leukste muurdecoratie vind je bij Muurmode. Bekijk onze grote collectie fotobehang en unieke stickers. Begin juli opent Bleyenberg: een compleet nieuw horeca - en.


De man die dag in dag uit heel Den Haag voorzag van behang. Behang niet alle muren met een printmotief, want zo lijkt de kamer al snel kleiner dan ze is. Kies voor één accentmuur en verf de andere muren . Een compleet nieuw horeca - en uitgaansconcept in het oude.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts