vrijdag 20 mei 2016

Graffiti behang met eigen naam

De afbeelding wordt full colour geprint op zelfklevend textiel en vervolgens in . Een cool behang idee voor de kinderkamer of tienerkamer! Een oude muur met een graffiti in jouw eigen naam. Afmetingen: Breed 3x hoog 2cm.


Dit muurvullende fotobehang laat een oude vervallen muur zien met daarop jouw eigen naam in graffiti stijl.

Hoe stoer is dát op de kinderkamer: graffiti behang. Naar eigen wens maken zij een schildering van de naam van je kin de hobby of zelfs . Bent u op zoek naar een mooi graffiti behang ? Elk kind heeft een eigen smaak en eigen voorkeur voor vormen style en versieringen. Een enorm aanbod graffiti behang en fotobehang in alle kleuren en materialen.


Graffiti behang voordelig online bestelen bij Behangwereld. Een behang komt uw kind misschien tegen bij de buurjongen ! Een eigen graffiti met het kind zijn eigen naam op de muur met een afbeelding van zijn of haar .

Op het behang staat een vervallen oude muur met daarop jouw eigen naam in graffiti stijl! Hieronder vind je een selectie van graffiti fotobehang , of je kan ook je eigen ontwerp maken. Deze mooie sticker van een fee staat leuk in elke meisjeskamer.


Je kunt zelf de naam van jouw kindje bij deze sticker laten drukken. Je eigen naam in stoere graffiti letters boven je bed. De keuze om haar eigen graffitinaam in deze felle kleuren te maken was dan ook.


Hij heeft namelijk zijn eigen naam graffiti muursticker sinds deze week op de. StickerOp, te personaliseren met jouw eigen naam ! Walltastic behang is eenvoudig aan te brengen op de muur. Met dit fotobehang met graffiti tover je een kamer in één keer om in een stoere. Schiterend fotobehang met je eigen foto?


Een graffiti muursticker voor een stoere kinderkamer. De eigen naam op de sticker maakt het uniek! Topkwaliteit behang en een 1 tevredenheidsgarantie. Veelal zijn dit graffiti namen of afbeeldingen in kinderkamers.


Wij werken zowel op gladde muren als op muren met behang , reliëf of een.

In verband met onze kwaliteitsnorm en kleurgarantie werken wij altijd met onze eigen materialen. Laat je eigen naam , een populaire songtekst of inspirerend citaat afdrukken op een unieke muursticker, zonder witte randen. Jouw stempel met eigen naam en tekst op de muur van de kinderkamer, een stempel met jouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts