woensdag 18 mei 2016

Isolatiefolie voor ramen

Met isolatiefolie raam bespaart u veel energie. Zowel in de winter als in de zomer heeft u er voordeel van. Het verhoogt de isolatiewaarde van enkelglas naar . Lees hier hoe het werkt en wat de voordelen zijn.


Isolerende glasfolie is vooral handig als je jouw ramen niet meteen kunt of wilt. Isolerende raamfolie is plastic folie die je voor je ramen plakt, met een stukje lucht ertussen.

Je creëert daardoor een extra isolerende laag. Veel ouderen huizen hebben nog altijd enkelglas en voldoen niet aan moderne isolatienormen. Bespaar op je stookkosten door isolatiefolie aan te brengen op oudere ramen of ramen met enkel glas. Zo bespaar je energie, en hou je kou . Met de isolatiefolie voor enkel glas heb je voordelig minder last van condensdruppels binnen doordat het isoleert.


Er zijn allerlei folies op de markt. Wil je je huis goed tegen de kou isoleren? Met raamisolatiefolie kun je behoorlijk op je . De Thermo Cover isolatiefolie wordt gebruikt voor oudere ramen of ramen met enkel glas om energie te besparen.

De folie voorkomt ook condensvorming bij . Als je de energierekening wilt verlagen, controleer dan je ramen en isoleer ze als dat nodig is. We zullen je laten zien hoe je geld kunt besparen! Daarvoor heeft TONZON een stevige isolatiefolie ontwikkeld die in een rolgordijn kan worden verwerkt.


Voor het aanbrengen van het folie heb je een föhn nodig. Deze isolerende raamfolie voor ramen en kozijnen met enkelglas functioneert als dubbel glas of . Deze unieke niet-klevende isolatiefolie is bedoeld voor enkel glas en werkt. Bovendien vermindert deze raamisolatie vervelende condensatie van de ramen. Tegelijkertijd vermindert deze raamisolatie vervelende condensatie van de ramen. Ik heb het folie voor de ramen zitten.


Volgens mij komt het bij de Aldi vandaan(dit weet ik niet zeker omdat ik het van mijn mama heb gekregen). Deze transparante isolatiefolie van Tesa is ontwikkeld voor uw ramen. Naast dubbelglas is deze folie ook ideaal voor het isoleren van enkelglas. Voor een paar euro verminder je het warmteverlies via je ramen al gauw met enkele tientallen procenten. En een ander groot voordeel: je bent . Veronderstel even dat je geen budget hebt voor dubbel glas in je ramen.


Er bestaat een isolatiefolie van Tesa, Fix-O-Moll en Plasto die . Zo creëer je een extra spouw en benader je de isolatie - waarde van een raam met dubbel glas. Je moet de folie op het raamkozijn plakken met .

FIX-O-MOLL Raam - en isolatiefolie transparant 170x1cm. Isoleer uw ramen met een energiebesparende folie. De voordelen van energiebesparende en isolerende glasfolie: opwaardering van enkel glas naar dubbel . Al meer dan jaar verandert 3M Raamfolietechnologie de omgeving waarin we wonen, werken en reizen. M innovaties laten uw ramen voor u werken en . Het is een oud gebouw en met die ramen vliegt de warmte weer weg, Nu ben ik aan het kijken naar raamisolatie folie maar ik heb echt geen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts