donderdag 12 mei 2016

Wissellijst

Wissellijsten koop je eenvoudig online bij bol. Alle informatie over zelf inlijsten en inlijst begrippen vindt u in onze productinformatie. Tevens hebben we een grote selectie aan kleuren voor deze aluminium lijsten en wissellijsten. Een wissellijst is een lijst die bestaat uit een ruit van glas of doorzichtig kunststof die met eenvoudige klemmen of een doorgaand aluminium profiel een foto, een.


Groot aanbod wissellijsten voor je foto of poster in alle denkbare formaten en kleuren. De houten wissellijst Quadrum, kwaliteit, vakmanschap, kant en klare frame van Nielsen.

Verkrijgbaar in maten en kleuren, Quadrum is verkrijgbaar in de . Goedkopere wissellijsten worden in massaproductie veelal in China geproduceerd. Waarom deze zo goedkoop zijn is omdat er concessies wordt gedaan op de . Een aluminium lijst is voorzien van topkwaliteit glas, bescherm hoekjes en achterwand. Aluminium wissellijsten zijn leverbaar in elk gewenst formaat. Zwarte wissellijst die geschikt is voor posters met afmeting 50x70cm.


Plexiglas maakt dat de lijsten licht en onbreekbaar zijn. Budget wissellijsten kunnen op de volgende manieren door u gekocht worden: 1. Per staaf (budget profielstaaf): De totale staaflengte verschilt per profiel dus .

NB We hebben het al een tijdje geleden aangekondigd maar de makers van de wissellijsten zijn nu toch echt gestopt. Koop je brede wissellijst bij Manutan. Mat zilveren en zwarte wissellijst voor de scherpste prijzen, tegen een uitstekende kwaliteit!


Wij leveren mat zilveren en zwarte wissellijsten door heel Nederland. Met deze Zusss ahouten wissellijst kun je steeds een andere eigenwijze tekst aan de muur hangen. U kunt een afbeelding eenvoudig in- en uitschuiven. Deze wissellijstjes zijn er voor normale kaarten en foto`s van 15x15cm en voor Aformaat. De Frame Away-lijn geeft je de kans om eindelijk je familieportretten of je kunstwerken op te hangen.


De lijsten zijn er in diverse maten en materialen. Model M1mat zilver is een aluminium wissellijst. Bekijk onze stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur. Houten vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Ingelijst in blankhouten wissellijst met anti-reflectieglas met toevoeging van zuurvrij achterplat. Deze houten wissellijst maakt het mogelijk dat je steeds een andere eigenwijze Zusss-tekst aan de muur kunt hangen. Poster Frame - black romantic - MDF - 61x95. Wilt u een andere kleur passe-partout bij uw . De praktische wissellijst van Reinders is speciaal voor onze jumbo-poster ontworpen.


Lijst van gelakt aluminium met venster van plexiglas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts