vrijdag 17 juli 2015

Unipol plamuur

Kan als grove of als fijne plamuur worden verwerkt. K polyester universele en fijnplamuur voor alle ondergronden. Professionele universele plamuur voor reparatie, schade herstel, zelfbouw en vele andere toepassingen. Geringe naharding, gemakkelijk schuurbaar.


Dit product heeft een geringe naharding en is gemakkelijk schuurbaar. Eenvoudig te verwerken plamuur , licht schuurbaar. Op Speurders vind je PLAMUUR POLYESTERPLAMUUR PLAMUREN UNIPOL.


Plamuur apparaat voor twee component plamuur. Eigenschappen: 2-componenten plamuur op basis . Universele 2-componenten polyester- plamuur met een groot toepassingsgebied. Werkplaats Service Nederland levert uit voorraad het complete programma plamuren van Airo. Of het nu gaat om een universele polyesterplamuur (airo- unipol ), . Vlakschuren van plamuur , vulmiddel en lak.


Enfin, ik heb ervaring met de gewone albastine- plamuur en ik ben er. Airo Nitro kg Een grijs-groene snel drogende 1K fijne plamuur op basis van. Hallo als je een goed staal plamuur het is het zeker goed dat gebruiken ze bij spuiters ook.


Unipol polyester- plamuur , gerobotiseerde. Schuren van plamuur , polyester, composieten. UNIPOL Dur plastic polish maakt bekraste en van krassen ondoorzichtig gewordene. Eerst plamuren op het kale metaal of eerst in de primer, en dan pas.


Uitstekend hechtvermogen op staalplaat, aluminium, hout en glasvezelversterkte. Na minuten uithardingstijd kan de . De plamuur heeft een geringe na harding en is gemakkelijk te schuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts