maandag 20 juli 2015

Sigma verf s2u gloss

Deze uitermate sterke lak is een uitstekende hoogglans lakverf voor de behandeling van houtwerk. Zeer duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Hoge weervasthei ook in kustgebieden. Deze verfsoort heeft al een hele historie opgebouwd op de Nederlandse markt.


Sigma S2U Gloss is een buitenlak van goede kwaliteit.

Het product is weerbestendig en zeer duurzaam, zodat de hoge . Bestel de sigma s2u gloss voordelig online in onze webshop. Koop of Verkoop sigma s2u gloss op Marktplaats. De Sigma Coatings S2U is een hoogglanzende lakverf die speciaal is ontworpen voor buitengebruik.


Sigma Gloss is volledig kras en slijtvast. Lakverf voor buiten op basis van polyurethaan-alkydhars. Snel en makkelijk te bestellen bij Koopverfonline.

Sigma Verf voordelig online bestellen bij Verfcompleet. Sigma verf in onze webwinkel tot goedkoper dan elders. De hoogstaande verven van Sigma worden tegenwoordig wereldwijd gewaardeerd.


Extreem duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans- lakverf geschikt voor vierseizoenen- onderhoud. De S2U Gloss van Sigma is een hoogglanslak op terpentinebasis. Dit product kan op ondergronden van hout en metaal worden gebruikt, zowel binnen als . In ons assortiment hebben wij voor elk schilderwerk de juiste Sigma oplossing. Een kleine greep uit ons assortiment.


Wanneer u voor 15:bestelt, wordt de verf dezelfde dag verzonden. Sigma s2u allure gloss is een extreem duurzame, hoogglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars met dgs technologie, geschikt voor 4-seizoenen . Luchtdrogende aflak voor buiten (en binnen), op basis van urethan-alkydhars. Aflakken van houtwerk, geveltimmerwerk en andere . Te verwerken bij temperaturen van 0°C tot 30°C. Vandaag voor 12:uur bestel morgen in huis.


Of het nu gaat om hout of kunststof, met de lakverf uit het verf assortiment van Decokay Gerard Portegies in. Gebruiksdoel: Het voor- en aflakken van geveltimmerwerk.

S2U Allure verf is een verf met een professionele kwaliteit welke ook door. Kras en slijtvast, daarom geschikt voor deuren, kozijnen, trappen en . Verfsystemen voor doorwerkprojecten. Gloss staat voor Hoogglans en Satin staat voor Zijdeglans.


Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! Sigma s2u nova gloss is een watergedragen hoogglanzende lakverf die geschikt is voor je schilderwerk binnenshuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts