dinsdag 7 juli 2015

Franse kledingkast

Vind franse linnenkast op Marktplaats. Franse antieke kasten voor in de woonkamer. Op zoek naar een oude brocante, landelijke of stoere kast ? Wist u dat er veel meer kleuren voor uw kast mogelijk zijn dan bijvoorbeeld de traditionele.


Hij was in de loop van de jaren verkleurd en had . Buitenzijde in de off-white krijtverf, binnenzijde in de olive-green krijtverf.

Deze kast heeft planken over de hele breedte en laatjes. Sorry, er is geen exacte vertaling gevonden in het Nederlands - Frans woordenboek . Brocante en Industriële en stoere kasten, hier vind je de antieke kast heel . Mooie ruime kast met grote lade aan onderzijde. Zowel in te richten als hang- legkast of als volledige hangkast.


Vertalingen in context van kledingkast in Nederlands- Frans van Reverso Context: Ga de kledingkast in, mijn jongen. Vertaald van Nederlands naar Frans inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Dan mag een zwarte turtleneck zeker niet ontbreken.


Een kast is een bergruimte in een woning of gebouw al of niet afsluitbaar met.

De naam commode komt uit het Frans en wordt gebruikt voor een laag kastje op. Elegante of juist sierlijke pootjes maken de klassieke kast helemaal af. Grote kast , deurs kast , vol eiken. De randen van de kast zijn licht geschuur onderin zit een lade.


De kast bevat nu kapstokhaken aan de . Stephanie gooide de jurk weer op haar bed en tuurde nog eens diep in haar kledingkast. Haar kledingkast was te diep, en er hingen te. Kledingkast Varia 3-deurs - licht eiken - 171x146xcm.


HOME AFFAIRE Massief houten kast Soeren H 1cm. Deze elegante meubelserie verwijst naar klassiek meubilair e. Kasten koop je eenvoudig online bij bol. Bestel eenvoudig en simpel jouw favoriete kast ! New Mexico 4-deurs landelijke kledingkast 194cm breed. Als u slechts op zoek bent naar één soort kast kunt u hier gebruik van maken. Met de hand gemaakt, ca -jaar oud.


Hij heeft drie deuren, met in de middelste deur een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts