woensdag 15 juli 2015

Kaarsmassage

Kaarsmassages zijn ontspannende massages. Na het aansteken van een speciale kaars verandert het kaarsvet in een heerlijk geurende . Bekijk onze acties en arrangementen en kom heerlijk ontspannen. Kerkstraat Kuurne Een zalige tijd in het paradijs.


Een kaarsmassage is een bijzondere massage.

Dit kaarsvet wordt over uw lichaam gegoten en . Creëer een moment van rust in je drukke bestaan en maak kennis met een kaarsmassage. Geen gewone massageolie voor deze kaarsmassage. De kaars gebruikt in deze massage bevat alle . De massage start met het aansteken van een speciale kaars. Vervolgens wordt de massageolie warm en . Een ontspannende massage waarbij niet gewerkt wordt met massageolie maar met een speciaal voor massages geproduceerde kaars.


Deze natuurlijke massage kaarsen met diverse heerlijke geuren bevatten ecologisch gecertificeerde shea boter.

Kom hier meer te weten over warme oosterse kaarsmassage. Voor deze massage maken wij gebruik van een bijzondere massageolie. Massagekaarsen bestaan, anders dan gewone kaarsen, uit een mix van sojawas , boters (shea butter) en verzorgende olien.


Nu online te boeken bij BeautyBookers. Aanbieding voor kaars Massage Kaars en nog veel meer massagekaarsen. Bij aanvang van de massage staat de kaars reeds te branden waardoor de soya vloeibaar wordt. Bij een kaarsmassage wordt u gemasseerd met olie die smelt als de kaars aangestoken wordt.


Dankzij haar lage smeltpunt en haar samenstelling van . De rug, schouders en nek worden gemasseerd met een soort kaarsvet. Zodra deze op de huid komt, wordt het een olieachtige . Vergelijk bedrijven in de regio Turnhout Prana-massage, Relaxhouse, Talent In Sales, Live to. Deze massage wordt gegeven met de heerlijke warme olie uit de Moments of Light kaars. Bied vanaf euro mee op een heerlijk ontspannende kaarsmassage bij Schoonheidssalon Puur by Alinde.


Hier gaan we een volledige ontspanningsmassage geven waarbij we gebruik maken van massagekaarsen. Zodra dit op de huid komt, wordt het een olieachtige substantie waarmee u een heerlijke . Geef jouw partner een massage met behulp van de geurkaarsen van Dona. Steek de kaars aan en laat hem enkele minuten branden.

Bestel Massage Kaars Spiritual van Safe bij de grootste en voordeligste drogist van Nederland: gratis verzending vanaf euro. Foto over Sluit omhoog van een Jonge Vrouw die de Massage van de Schouderkaars ontvangen bij Kuuroord. Afbeelding bestaande uit massage, up, sluit . Eénmaal aangestoken, veranderen deze unieke kaarsen in een hydraterende en 1 natuurlijke olie voor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts