woensdag 8 juli 2015

Hanglamp keramiek

Koop of Verkoop keramiek hanglamp op Marktplaats. Stijlvol en eenvoudig, deze mat zwarte keramische hanglamp voegt een gesofisticeerde touch toe aan je interieur. Keramische Hanglampen koop je eenvoudig online bij bol.


Hang ze boven een bijzettafeltje, of boven je . Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien . Prachtig keramiek lampenkapje met reliëf.

Wit keramiek geometrische hang lamp Design van House Doctor. Bestel de Garcia hanglamp - Keramiek kap op Lampgigant. Laagspanning hanglamp TONGA met bijbehorende adapter voor het LINUX LIGHT railsysteem.


De uit messing en een opalen keramiekkap vervaardigde lamp. Een eye-catcher in ieder interieur, maar toch met een neutraal karakter. Ze heeft een grove structuur aan de buiten kant en de kleur is oranje. Het lijkt wel een beetje op een pompoen!


De lamp armaturen gemaakt van een mengsel van gips massa versterkt met keramiek kunnen betoveren en.

Mediterraan gevoel, Scandinavische eenvoud. Een moderne hanglamp ontworpen in een aardse, organische stijl. Totale lengte van de lamp is maximaal 1cm.


Hanglamp van wit keramiek met in reliëf een gebreid patroon. Terracotta hanglampen handgemaakt van klei beschikbaar in drie kleuren. Ouderwetse kitsch in een nieuw jasje. TONGA IV HANGLAMP , KERAMIEK bestelt u online bij ELT Veghel.


Cable light hanglamp van Patrick Hartog is te koop bij Gimmii. Stoere Dutch Design keramiek lamp geïnspireerd op het maritieme leven. Hippe keramiek hanglamp in zeer goede staat. Keramieken lampen bij Rietveld ▻ Uitgebreid aanbod ▻ Voor 23.


Luster met keramiek , tin en wit opaalglas - lampen - gebruikt maar ziet er nog als nieuw uit. Bekijk de Cable Light van de Rotterdamse ontwerper Patrick Hartog bij Snoerboer! De hanglamp is voorzien van een kleine Efitting. Het advies is om hierin een spaarlamp van 23 . Aeolus Collectie by Fenna Oosterhoff.


In combinatie met de zwart metalen hanglamp en de hanglamp van beton . Hoogglans zwart met een Efitting en zwart strijkijzer snoer.

DB Le unieke armaturen en LED lampen. Porseleinen hanglamp wit Shell, metaal 1x Emax.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts