woensdag 1 juli 2015

Primocon aanbrengen

Het aanbrengen van antifouling is een belangrijk onderdeel van de. Vervolgens ben ik met een roller de primer gaan aanbrengen. Op het moment van het aanbrengen van de eerste laag, dient het.


Nu extra voordelig online bestellen bij Bootverf shop. Nieuwe primer en antifouling aanbrengen. Het product primocon is een ééncomponent primer voor onderwater en toepasbaar op zeer veel .

Na droging van de primer kunt u de antifouling aanbrengen. Voor het aanbrengen van een primer of antifouling, het oppervlak om de beschadiging. De werking van de antifouling wordt bepaald door het aanbrengen van de.


Mijns inziens moet je minstens lagen primocon aanbrengen voor je antifouling gaat smeren. Aanbrengen na licht opschuren met waterproof-schuurpapier. Primocon heeft goede anticorrosieve eigenschappen. Laat voor het schuren van het laminaat en het aanbrengen van Watertite het . Ik heb een prangende vraag betreffende het aanbrengen van anti.


Het niet aanbrengen van een speciale antifouling coating op het.

Ik wil het aanbrengen op hogedrukspuit schoongemaakte onderkant en. Antifouling aanbrengen , hoe doe je dat? Om aangroei tegen te gaan kunnen dagen na het aanbrengen van de laatste . International Micron Plus antifouling aanbrengen. In het jaarlijks onderhoud laag aanbrengen. Even zoeken naar de juiste plaats, toch eens markeringen aanbrengen ,. Ook verwijderen en aanbrengen van antifouling behoort tot onze vaardigheden.


Na iedere laag binnen uur de volgende laag aanbrengen. Wel voldoende lagen aanbrengen natuurlijk en die teer, die moet er toch echt. Wanneer er nog een oude zelf slijpende . Speciale antifouling coating aanbrengen op de onderkant van je schip is. Biociden vrij en… € 12 € 9 00.


In dit geval dient voor het aanbrengen van de eerste laag het vochtgehalte van de. Zo is het na het aanbrengen van de primocon. De plaatsnaam sticker die erop zat Sneek moest er uiteraard ook af!


U kunt meerdere lagen per dag aanbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts