dinsdag 14 juli 2015

Prym tourniquets

Ideaal om stoffen aan een kunststof of houten ondergrond te bevestigen. Prym Tourniquets drukknopen die u kunt vast draaien. Speciaal voor camping, caravan, boot enz.


Breed assortiment in Prym artikelen. De Prym draaisluitingen tourniquets zijn ideaal om stoffen aan een kunststof of houten ondergrond te bevestigen. Bezoek onze webshop voor een ruim assortiment camping-, outdoor-, en sportartikelen.

Handstempelset Tourniquet klein 3ringen. Ideale doe het zelf setje om tourniquets in uw afdekzeil te monteren. Hierdoor kunt u een afdekzeil snel en gemakkelijk monteren en weer demonteren. Bootzeil heeft voor u een pakketje waarmee u zelf gemakkelijk een tourniquet in canvas en textiel kunt plaatsen.


De tourniquets van Prym is set van draaisluitingen. Set tourniquets (doe-het-zelf) van het kwaliteitsmerk Prym. De ene helft is schroefbaar, de ander helft is eenvoudig in een zeil te monteren met het bijgeleverde gereedschap.


De grootte is 33mm in de kleur zilverkleurig.

Draaisluiting voor het snel monteren van PVC zeildoeken of andere dekkleden. Bestel online bij Handwerk-Hobbyzaak. Wij leveren kwaliteits bevestigingsmaterialen tegen zeer gunstige prijzen! Prym Doe-het-zelf setje met tourniquetdraaiers en kousen, waarvoor geen speciaal gereedschap voor nodig is. Vier tourniquets (draaisluitingen) en kousen, roestbestendig, diameter mm.


De kousen kunnen eenvoudig in de stof worden gedrukt. Door de handige sluiting is de bevestiging herhaaldelijk . Kenmerken: Voorraadstatus: op voorraad. Prym tourniquets MS zilverkleurig mm met draaiers. Deze set heeft een inhoud van vier stuks zilverkleurige tourniquet sluitingen in een . Zeilmakerij gespecialiseerd in het maken van alle soorten bootkappen, buiskappen, sprayhoods, cabrioletkappen, dekzeilen, kuipzeilen, dekkleden en . Schrijf de eerste review van dit product.


Set van tourniquet draaisluitingen. De sluiting schroef je op het hout met de bijgeleverde schroeven. Controleer de spelling van je zoekterm. Als er een scheurtje in het tentdoek zit, is dit vaak te verhelpen mat een reparatie setje.


Voor een katoenen doek heeft u een andere reparatie doek nodig dan . Koop of Verkoop prym op Marktplaats.

Prym - draaisluitingen - tourniquets - stuks omschrijving draaisluitingen. Bekijk het uitgebreide aanbod bij LIV-outdoor en bestel eenvoudig online. Prym set van tourniquet draaisluitingen, online bestellen direct uit voorraa bij de Zonnerij.


Voor zeilmakerij producten voor groothandelsprijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts