donderdag 9 juli 2015

Trap lakken of beitsen

Bij het schilderen van een houten trap is het allereerst belangrijk te. Werkt u de trap transparant af met een beits of lak , dan plamuurt u de . Tips en aanwijzingen bij schilderen, lakken of beitsen van een onbehandelde of reeds geschilderde houten trap , in een transparant of dekkend verfsysteem. Met een dekkende laklaag geef je trappen en vloeren een mooie en duurzame beschermlaag.


Houten vloer of trap lakken - Laquer des sols et escaliers en bois.

Wil je de houtnerf houden en de trap transparant verven? Of ja je voor een mooie dekkende witte trap? In beide gevallen adviseer ik je een trap lak of beitssoort. Dekkende beits is de oplossing als u twijfelt of een normale lakverf niet gaat bladderen.


De vraag is alleen, hoe we de trap nu het beste kunnen behandelen. Wat is nou het verschil tussen een beits , lak , olie en was. Vuren trap beitsen en aflakken berichten sep.


Trap beitsen - onregelmatig veegeffect creeer berichten feb.

Herkennen van oude lagen lak of beits. Oude brede trap verven berichten aug. Het verschil met blanke lak en beits is ,dat je met beits kleurt en blanke lak. Een trap en een vloer kan je op verschillende manieren aankleden.


Je kunt hem beitsen , schilderen, vernissen of met tapijt . De stootborden en zijkant van de trap wordt een grijstint. Welke blanke lak van Jotun kan ik het beste gebruiken voor het lakken van mijn trap ? Trappen worden intensief gebruikt en de belasting op de trede van een . Voor het schilderen van een houten trap kun je kiezen uit lak , vernis of beits. Hallo, Wij hebben onze oude eiken trap volledig afgebeten en afgeschuurd. Het is de bedoeling dat we de tredens vernieuwen met nieuwe . Dan nog een rondje met 1en 1en lakken maar.


Het is zaak de trap opnieuw te behandelen vooraleer de beschermlaag helemaal. Ik heb de trap weleens andersom gedaan: beits eraf branden en verf erop. Zeker bij een parket, houten vloer of een trap die onderhevig is aan heel wat verkeer. Onder de vernis kan je kiezen voor een kleurbeits zoals waterbeits of .

Met deze vloerverf geeft u uw trap een duurzame bescherming. Jotun heeft tevens een blanke lak voor binnengebruik die Trestjerner .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts